A Computer Controls Hungary az Electrosub-on

Electrosub 2019 Computer Controls

A Computer Controls Hungary részt vesz az Electrosub Konferencia és Kiállításon, ami 2019 március 26-28. között kerül megrendezésre a budaörsi Fusion Élményközpontban. 

Az Electrosub létrehozásának célja, hogy az elektronikai iparban érintett cégek és szakemberek számára tanulási és kapcsolatépítési fórumot kínáljon, ezáltal a teljes hazai és egyben a régió elektronikai iparának fejlődését kívánja szolgálni.

Az Ipar 4.0 jegyében megrendezett esemény egy szakmai konferenciára és a köré szerveződő kiállításra épül, a két alappillér egymást erősíti és kiegészíti, ezáltal szakmai és üzleti találkozópontot kínál az érintett piaci szereplők számára.

A konferencián Zsikla Miklós, a Computer Controls Hungary ügyvezetője tart előadást az elektronikai tervezést meghatározó trendekről, és a modern hardvertervezési lehetőségekről.

A Computer Controls Hungary emellett kiállítóként fontosnak tartja bemutatni megoldásait, amelyek a NYÁK tervezés első lépésétől a szimuláción át a gyártáselőkészítésig biztosítanak személyre szabott megoldást.

Olyan népszerű gyártók hazai képviseletét látjuk el, mint az Altium, emellett otthonosan mozgunk a JTAG Boundary Scan és a Keil MDK-ARM fejlett hardvertesztelés és szoftverfejlesztés megoldásaiban.

Sokéves tapasztalatunknak és a magyar piac mély ismeretének köszönhetően nem csak a megfelelő termék kiválasztásában, de a tervezés egyes lépéseiben is számíthat ránk: tanfolyamokkal, konzultációval és saját tervezőcsapatunkkal támogatjuk az Ön sikerét.

Jöjjön el és keressen minket a B4-es standon!

Partnerünkként a lenti hivatkozásra kattintva ingyenesen regisztrálhat:

>> Kattintson ide

 

Vissza

Speciális akciók
Altium NEXUS Próbalehetőség
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
A Computer Controls Hungary az Electrosub-on
Bővebben
Végre itt van! - Felfedjük az Altium Designer 19 titkait
Bővebben
Jön az első valós idejű, multiprotokoll megoldás
Bővebben