A Computer Controls Hungary az Electrosub-on

Electrosub Kiállítás

A Computer Controls Hungary részt vesz az Electrosub Konferencia és Kiállításon, ami 2019 április 3-5. között kerül megrendezésre a budapesti BOK-SYMA Csarnokban. 

Az Electrosub létrehozásának célja, hogy az elektronikai iparban érintett cégek és szakemberek számára tanulási és kapcsolatépítési fórumot kínáljon, ezáltal a teljes hazai és egyben a régió elektronikai iparának fejlődését kívánja szolgálni.

Az Ipar 4.0 jegyében megrendezett esemény egy szakmai konferenciára és a köré szerveződő kiállításra épül, a két alappillér egymást erősíti és kiegészíti, ezáltal szakmai és üzleti találkozópontot kínál az érintett piaci szereplők számára.

A konferencián Zsikla Miklós, a Computer Controls Hungary ügyvezetője tart előadást az elektronikai tervezést meghatározó trendekről, és a modern hardvertervezési lehetőségekről.

A Computer Controls Hungary fontosnak tartja bemutatni megoldásait, amelyek a NYÁK tervezés első lépésétől a szimuláción át a gyártáselőkészítésig biztosítanak személyre szabott megoldást.

Olyan népszerű gyártók hazai képviseletét látjuk el, mint az Altium, emellett otthonosan mozgunk a JTAG Boundary Scan és a Keil MDK-ARM fejlett hardvertesztelés és szoftverfejlesztés megoldásaiban.

Sokéves tapasztalatunknak és a magyar piac mély ismeretének köszönhetően nem csak a megfelelő termék kiválasztásában, de a tervezés egyes lépéseiben is számíthat ránk: tanfolyamokkal, konzultációval és saját tervezőcsapatunkkal támogatjuk az Ön sikerét.

Jöjjön el, találkozzunk személyesen!

Partnerünkként a lenti hivatkozásra kattintva ingyenesen regisztrálhat:

>> Kattintson ide

 

Vissza

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben