A Neoway M2M moduljaival bővült kínálatunk

Otelfingen, Svájc, december 12, 2017 - A svájci elektronikai forgalmazó Computer Controls cégcsoport a machine-to-machine (M2M) megoldásokat kínáló Neoway Technology Kínából származó termékeivel bővíti kínálatát.

Ezzel az új beszállítóval a Computer Controls többek között az autóipar, a létesítményenergetika, az egészségügy, valamint a biztonságtechnika kulcsfontosságú vezetéknélküli alkalmazásaihoz nyújt megoldást.

"A Neoway portfoliója ideális kiegészítője értékesítési stratégiánknak. Olyan félvezető termékeket kínálhatunk ügyfeleink késztermékeihez, amelyek széles körben alkalmazhatók az akkumulátorral támogatott tápegység és túlfeszültség-védelem felügyeletére és kezelésére, valamint tárolóelemek, interfészek és egyenáramú DC/DC-teljesítmény területeken"- árulta el Harald Weigelt, a Computer Controls cégcsoport vezérigazgatója.-

"Egyedül az M2M technológia képes ötvözni az információs és kommunikációs technológiát, hogy ezáltal okos késztermékeket hozzon létre. Ezáltal ügyfeleink kezébe adhatjuk a IoT fejlesztésekhez szükséges eszközöket."- tette hozzá.

A cég magyarországi leányvállalata, a Computer Controls Hungary Kft. készséggel szolgál további tájékoztatással az új termékekkel kapcsolatban. Bővebb információért látogasson el a www.ccontrols.hu weboldalra.

Az alábbi kategóriákkal bővült vezetéknélküli modul kínálatunk:

  • GPRS modulok 
  • CDMA modulok 
  • UMTS modulok
  • LTE modulok 

Neoway - M2M modules for wireless applications.png

Tudjon meg többet a Neoway termékcsaládról, töltse le ezt a rövid áttekintőt. <<

Újdonság!

CC Workshop 2018. március 21-én: LTE és NarrowBand IoT bemutatókat tartunk, ahol megismerheti a technológiák főbb jellemzőit és alkalmazásukat.

JELENTKEZÉS

Vissza

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Ajándék ULINKplus debugger
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Jön az első valós idejű, multiprotokoll megoldás
Bővebben
Itt az első, IoT-ra tervezett Wi-Fi modul
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 18
Bővebben