A Neoway M2M moduljaival bővült kínálatunk

Otelfingen, Svájc, december 12, 2017 - A svájci elektronikai forgalmazó Computer Controls cégcsoport a machine-to-machine (M2M) megoldásokat kínáló Neoway Technology Kínából származó termékeivel bővíti kínálatát.

Ezzel az új beszállítóval a Computer Controls többek között az autóipar, a létesítményenergetika, az egészségügy, valamint a biztonságtechnika kulcsfontosságú vezetéknélküli alkalmazásaihoz nyújt megoldást.

"A Neoway portfoliója ideális kiegészítője értékesítési stratégiánknak. Olyan félvezető termékeket kínálhatunk ügyfeleink késztermékeihez, amelyek széles körben alkalmazhatók az akkumulátorral támogatott tápegység és túlfeszültség-védelem felügyeletére és kezelésére, valamint tárolóelemek, interfészek és egyenáramú DC/DC-teljesítmény területeken"- árulta el Harald Weigelt, a Computer Controls cégcsoport vezérigazgatója.-

"Egyedül az M2M technológia képes ötvözni az információs és kommunikációs technológiát, hogy ezáltal okos késztermékeket hozzon létre. Ezáltal ügyfeleink kezébe adhatjuk a IoT fejlesztésekhez szükséges eszközöket."- tette hozzá.

A cég magyarországi leányvállalata, a Computer Controls Hungary Kft. készséggel szolgál további tájékoztatással az új termékekkel kapcsolatban. Bővebb információért látogasson el a www.ccontrols.hu weboldalra.

Az alábbi kategóriákkal bővült vezetéknélküli modul kínálatunk:

  • GPRS modulok 
  • CDMA modulok 
  • UMTS modulok
  • LTE modulok 

Neoway - M2M modules for wireless applications.png

Tudjon meg többet a Neoway termékcsaládról, töltse le ezt a rövid áttekintőt. <<

A Computer Controls Hungary segítséget nyújt azoknak, akik vezetéknélküli fejlesztésbe kezdenének.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi informáljuk a szükséges lépésekről, igény szerint magában a fejlesztési folyamatban is segítséget nyújtunk.

Vissza

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Megjelent az Altium Designer 18
Bővebben
A Neoway M2M moduljaival bővült kínálatunk
Bővebben
ARM ULINKplus debugger
Bővebben