Mit tud az Altium Designer 17.1?

Az Altium Designer 17.1 kifejezetten napjaink mérnökeinek lett kialakítva, akik az iparágunk nyomása alatt is képesek egyre fejlettebb, hatékonyabb termékeket tervezni.

Az új verzió a rájuk váró kihívásokra fókuszál, hogy minden eszköz a rendelkezésükre álljon az optimális tervezéshez. A verseny kiélezett, a testreszabhatóság korában egyre gyorsabban kell a piacra kerülniük, újabb és újabb funkciókkal.

Draftsman® fejlesztések

A különböző méret-információkat precízen és gyorsan helyezhetjük el, valamint hozzáadhatunk dátumokat a dokumentumhoz. A szerkesztő motorját is átdolgozták, így javítva jelentősen a teljesítményén.

Draftsman eBook | Innovációs Platform

Testreszabható Keepout objektumok

Testreszabható keepout objektumok


A Keepout felületek eddig is lehetővé tették, hogy korlátozzuk, hogy objektumokat a NYÁK adott területén helyezzünk el. Azonban az új verzióban már azt is teljesen testreszabhatjuk, hogy mely objektumokra vonatkozzon a tiltás. Mostantól könnyedén beállíthatjuk, ha pl. alkatrész-elhelyezést nem engedélyezünk egy adott területen, de huzalozást attól ugyanúgy megengedünk rajta.

Flexibilis szabályellenőrzés

Flexibilis szabályellenőrzés


A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket - de nem egy CAD-es környezetben.

Sajnos azonban előfordul, hogy egy egyedi alkatrésznél nem tudjuk tartani az egyébként egész layout-ra definiált szabályainkat. A DRC (Design Rule Check - tervezési szabályok ellenőrzésekor) során azonban az új verzióban már lehetőségünk van arra is, hogy tudatosan megadjuk a programnak, hogy fogadja el, és vegye semmisnek az adott szabálysértést.

Altium 17.1 bemutató

Itt talál bemutató videókat >

Altiumra váltana?
Nézze meg 6 lépéses programunkat!

Átállás Altiumra

Friss hírekért kövessen minket LinkedIn oldalunkon!

Vissza

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben