Mit tud az Altium Designer 17.1?

Az Altium Designer 17.1 kifejezetten napjaink mérnökeinek lett kialakítva, akik az iparágunk nyomása alatt is képesek egyre fejlettebb, hatékonyabb termékeket tervezni.

Az új verzió a rájuk váró kihívásokra fókuszál, hogy minden eszköz a rendelkezésükre álljon az optimális tervezéshez. A verseny kiélezett, a testreszabhatóság korában egyre gyorsabban kell a piacra kerülniük, újabb és újabb funkciókkal.

Draftsman® fejlesztések

A különböző méret-információkat precízen és gyorsan helyezhetjük el, valamint hozzáadhatunk dátumokat a dokumentumhoz. A szerkesztő motorját is átdolgozták, így javítva jelentősen a teljesítményén.

Draftsman eBook | Innovációs Platform

Testreszabható Keepout objektumok

Testreszabható keepout objektumok


A Keepout felületek eddig is lehetővé tették, hogy korlátozzuk, hogy objektumokat a NYÁK adott területén helyezzünk el. Azonban az új verzióban már azt is teljesen testreszabhatjuk, hogy mely objektumokra vonatkozzon a tiltás. Mostantól könnyedén beállíthatjuk, ha pl. alkatrész-elhelyezést nem engedélyezünk egy adott területen, de huzalozást attól ugyanúgy megengedünk rajta.

Flexibilis szabályellenőrzés

Flexibilis szabályellenőrzés


A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket - de nem egy CAD-es környezetben.

Sajnos azonban előfordul, hogy egy egyedi alkatrésznél nem tudjuk tartani az egyébként egész layout-ra definiált szabályainkat. A DRC (Design Rule Check - tervezési szabályok ellenőrzésekor) során azonban az új verzióban már lehetőségünk van arra is, hogy tudatosan megadjuk a programnak, hogy fogadja el, és vegye semmisnek az adott szabálysértést.

Altium 17.1 bemutató

Itt talál bemutató videókat >

Altiumra váltana?
Nézze meg 6 lépéses programunkat!

Átállás Altiumra

Friss hírekért kövessen minket LinkedIn oldalunkon!

Vissza

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Ajándék ULINKplus debugger
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Itt az első, IoT-ra tervezett Wi-Fi modul
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 18
Bővebben
A Neoway M2M moduljaival bővült kínálatunk
Bővebben