Jön az első valós idejű, multiprotokoll megoldás

Wirepas Silicon Labs

A vezető mesh szoftveres megoldásokat kínáló Wirepas és a Silicon Labs egyesítették erőiket, hogy létrehozzanak egy olyan, kombinált hardver- és szoftver megoldást, ami eddig nem létezett.

Elsőként dobtak piacra egy valóban egyidejű (azonos időben futó) multiprotokoll megoldást.

Mi az a multiprotokoll? Olvassa el angol nyelvű blogbejegyzésünket...

Ez egyszerre nyújtja a Wirepas Mesh szoftver előnyeit: például a hálózat skálázhatóságát, a megbízhatóságot és az egyszerű alkalmazhatóságot, valamint az EFR32 SoC-k RF teljesítményét és multiprotokoll funkcióit. Maximálisan kihasználja mind a Wirepas Mesh hálózatát, mind a Silicon Labs Bluetooth® platformját, a Micrium operációs rendszert és a RAIL (Radio Abstraction Interface Layer) réteget, így valósulhat meg egyetlen EFR32 SoC-n az egyidejű Bluetooth és a Wirepas Mesh kapcsolat.

A Bluetooth tökéletesen alkalmazható világítási rendszerek vagy beltéri navigáció esetén, mivel a telefonos applikációknak köszönhetően remek felhasználói élményt nyújt. Az okostelefonok használatával nincs szükség speciális hardverre, így a telepítés és az üzembe helyezés is sokkal egyszerűbb.

A Wirepas Mesh főleg a nagyméretű IoT hálózatokhoz ideális, míg a Bluetooth egy széles körben ismert és használt kezelőfelületet biztosít. A két protokoll kombinációja képes kiszolgálni az intelligens világítástechnika iránti megnövekedett keresletet, amely főleg a kereskedelem és vendéglátás területén tapasztalható.

A Wirepas Mesh standalone szoftver várhatóan az év második felében lesz elérhető.

Kövessen minket LinkedInen és Twitteren, hogy ne maradjon le semmiről!

Az IoT mozgatórugói - Vezetéknélküli hálózatok

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben