Jön az első valós idejű, multiprotokoll megoldás

Wirepas Silicon Labs

A vezető mesh szoftveres megoldásokat kínáló Wirepas és a Silicon Labs egyesítették erőiket, hogy létrehozzanak egy olyan, kombinált hardver- és szoftver megoldást, ami eddig nem létezett.

Elsőként dobtak piacra egy valóban egyidejű (azonos időben futó) multiprotokoll megoldást.

Mi az a multiprotokoll? Olvassa el angol nyelvű blogbejegyzésünket...

Ez egyszerre nyújtja a Wirepas Mesh szoftver előnyeit: például a hálózat skálázhatóságát, a megbízhatóságot és az egyszerű alkalmazhatóságot, valamint az EFR32 SoC-k RF teljesítményét és multiprotokoll funkcióit. Maximálisan kihasználja mind a Wirepas Mesh hálózatát, mind a Silicon Labs Bluetooth® platformját, a Micrium operációs rendszert és a RAIL (Radio Abstraction Interface Layer) réteget, így valósulhat meg egyetlen EFR32 SoC-n az egyidejű Bluetooth és a Wirepas Mesh kapcsolat.

A Bluetooth tökéletesen alkalmazható világítási rendszerek vagy beltéri navigáció esetén, mivel a telefonos applikációknak köszönhetően remek felhasználói élményt nyújt. Az okostelefonok használatával nincs szükség speciális hardverre, így a telepítés és az üzembe helyezés is sokkal egyszerűbb.

A Wirepas Mesh főleg a nagyméretű IoT hálózatokhoz ideális, míg a Bluetooth egy széles körben ismert és használt kezelőfelületet biztosít. A két protokoll kombinációja képes kiszolgálni az intelligens világítástechnika iránti megnövekedett keresletet, amely főleg a kereskedelem és vendéglátás területén tapasztalható.

A Wirepas Mesh standalone szoftver várhatóan az év második felében lesz elérhető.

Kövessen minket LinkedInen és Twitteren, hogy ne maradjon le semmiről!

Az IoT mozgatórugói - Vezetéknélküli hálózatok

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Ajándék ULINKplus debugger
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Jön az első valós idejű, multiprotokoll megoldás
Bővebben
Itt az első, IoT-ra tervezett Wi-Fi modul
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 18
Bővebben