GW Instek: APS-7000E

GW Instek: APS-7000E

2016 februárjában megjelent a GW Instek új, APS-7000E sorozata, mely a APS-7000 programozható AC áramforrás család egy gazdaságosabb változata. Az eszközök 2U magassággal rendelkeznek, a maximális névleges teljesítmény az APS-7050E esetében 500VA, 310Vrms, 4.2Arms, az APS-7100E esetében 1000VA, 310Vrms, 8.4Arms. A teljes sorozat kimeneti frekvencia tartománya 45 ~ 500Hz. A műszerek ideálisak DC tápegységek, szórakoztató, autóipari és egyéb elektronikai alkatrészek tesztelésére és fejlesztésére.

Az APS-7000E sorozat hat mérési- és tesztfunkcióval rendelkezik (Vrms, Irms, F, Ipk, W, PF), és az AC Power Meteréhez hasonló felhasználói felületet biztosít. Az APS-7000E sorozat a különböző áram tartományok közötti kapcsolásokkal lehetővé teszik a kisáramok nagyfelbontású mérését, mely funkció kiválóan alkalmazható a LED gyártásban, valamint a készenléti üzemmódú energiafogyasztás tesztekhez. Továbbá tíz felhasználói elő-beállítás tárolására nyújt lehetőséget.

Hogy megfeleljen a fogyasztói elektronikában gyakori, a hálózati feszültség ingadozását mérő tesztek szempontjainak, az APS-7000E sorozat nem csak stabil hálózati áramforrást, hanem olyan teszt üzemmódokat is kínál, melyek speciális vagy szokatlan feszültség és/vagy frekvencia változtatásokat igényel. A különböző teszt üzemmódok az áramkimaradás, a túlfeszültség vagy feszültség esés szimulációjára alkalmasak. Az APS-7000E sorozat, amely a városi energiahálózat tranzienseinek változását is szimulálni tudja, ideális olyan elektronikai termékek ellenőrzésére, amelyek szabálytalan áramellátás mellett működnek.

Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy egy személyes bemutatón tekintené meg a terméket, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

 

Vissza

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben