HT-Eurep mostantól Computer Controls Hungary

we changed our name

Az egykori HT-Eurep Electronic mostantól Computer Controls Hungary néven működik, továbbra is 100%-ban a svájci központú Computer Controls AG tagjaként. Azért, hogy Ön a legtöbbet profitálhasson ebből, egyesítjük az új cégcsoport beszerzési erőforrásait, valamint egy globális csapat szakértelmét és tapasztalatát bocsájtjuk rendelkezésére. Meglévő és leendő ügyfeleinknek ez azt jelenti, hogy versenyképes ajánlatokra számíthatnak alkatrészeinkre, szoftvereinkre és mérőműszereinkre. Továbbá támaszkodhatnak nemzetközi mérnökcsapatunk terméktámogatására, és részt vehetnek szakmai konferenciáinkon és tanfolyamainkon. Ráadásul cégcsoportunk folyamatos bővülésének köszönhetően egyrészt garantálni tudjuk beszerzéseik és befektetéseik hosszú távú biztonságát, és a kiterjedt európai jelenlétünk előnyeit is. Röviden - a Computer Controls Hungary - egy megbízható partner professzionális megoldásokkal az Ön céljaihoz igazodva.

Tapasztalt mérnökeink Önnel együtt dolgozzák ki a projektjéhez illő legjobb megoldást, hogy egy forrásból érjen el minden szükséges összetevőt. Portfóliónkat nemrég bővítettük ki a Keysight kézi műszercsaládjával és az AMS nagy precizitású szenzoros megoldásaival. Mindazért, hogy hűek maradjunk a mottónkhoz: az Ön Vezető Elektronikai Partnere → consult | deliver | delight

A magyar csapat az új arculattal továbbra is örömmel áll rendelkezésükre széleskörű termékpalettájával, megbízhatóságával és szakmai tapasztalatával, azért, hogy biztosítsa az Ön sikerét. Engedje meg, hogy Önnek is bebizonyítsuk: Computer Controls Hungary - az Ön Vezető Elektronikai Partnere.

Tel.: +36 1 339 5219
E-mail: info@ccontrols.hu

Computer Controls Hungary
Computer Controls Hungary Kft.
Consult | Deliver | Delight

Vissza

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben