Ingyenes szakmai rendezvény júniusban

Idén júniusban ismét megrendezésre kerül a nagy sikerű Computer Controls Roadshow.

Computer Controls Roadshow Registration

Mint mindig, most is számos újdonsággal, izgalmas meglepetéssel készülünk. Itt találja a napirendet és további részleteket az eseményről.>

Ezúttal olyan vendég előadókat hívtunk, akik osztják a Computer Controls szemléletét: hasznos tudást és innovációt közvetíteni és közösséget teremteni azáltal, hogy összekötjük a piac szereplőit.

Hiszünk abban, hogy együtt többre vagyunk képesek, ezért nagy örömmel jelentjük be meghívott vendégeinket:

Lazányi János:

János a Nagysebességű NYÁK tervezés tanfolyamunk oktatója, tapasztalt előadó, 2013 óta a PCB Design Kft. ügyvezetője. Több, mint 50 rendkívül komplex áramkör tervezésében vett részt, és ennek köszönhetően most a nagy rétegszámú, bonyolult, nagyfrekvenciás digitális áramkörök tervezéséről fog előadást tartani.

Kiss Dávid:

Dávid az Altium Tanfolyam Portfóliónk fő oktatója. Felsorolni is nehéz lenne azokat a versenyeket, szakmai tevékenységeket, amelyekben középiskolás kora óta aktívan részt vesz. Jelenleg a Hyundai Technologies Hungary csapatában dolgozik teljesítményelektronika területen, valamint részt vesz a Formula Student East verseny szervezésében is. A Roadshow keretében a tápintegritás szimulációról, az Altium PDN Analyzer modulról fog előadást tartani.

Enterprise Group, Industry üzletág:

Izgatottan várjuk partnerünk, az Enterprise előadását… annyit elárulhatunk, hogy nem csak informatív, de rendkívül szórakoztató is lesz. De mit is várhatunk azoktól, akik így írnak tevékenységükről: „Akár olyan speciális, egyedi ötletek kifejlesztésére is vállalkozunk, mint ismert sci-fi filmekben található műszaki megoldásoknak a kor színvonalán történő implementálása.”

Kovács Miklós, Szerver Szektor:

A Szerver Szektor 2012-es alapítása óta meghatározó szereplője a magyar gázszolgáltatóipar távfelügyeleti, távadatgyűjtési és távmérési rendszerek elektronikai fejlesztéseinek, de munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. A 90’ es évek közepétől a Protel PCB Designer, az Altium megjelenése óta az Altium család legújabb tagjai segítik őket sikereik elérésében: az elmúlt évben többek között a Központi Okos Mérés Zrt. által okos mérési rendszerek kialakítására indított projekt beszállítói lettek. Az ügyvezető igazgató, Kovács Miklós most megosztja velünk, hogyan segít egy professzionális tervező program a gázipari fejlesztések speciális területén. 

Ingyenes regisztráció június 12-ig - várjuk szeretettel!

III. Computer Controls Roadshow

Vissza

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Ingyenes szakmai rendezvény júniusban
Bővebben
Itt a Bluetooth 5 | Silicon Labs
Bővebben
Mi van egy vezetéknélküli okoslámpában?
Bővebben