Ipari trendek a Bolyain

Tavaly, amikor a Bolyai János Műszaki Szakközépiskola 130. évfordulóján megrendezett Szakmai Napra készültünk, még csak terveztük egy komolyabb oktatás támogatás megszervezését.

Ma már egy kiemelkedő diákjukat köszönhetjük csapatunkban gyakornokként, így kétszeres örömmel látogattunk el a fiataloknak megrendezett éves eseményre.

Ipari trendek a Bolyain | Computer Controls

Számunkra rendkívül motiváló egy-egy ilyen előadás, hiszen egyrészt örömmel adunk hasznos áttekintést arról a világról, amiben az itt tanulók - jó eséllyel - dolgozni fognak. Emellett fontos számunkra, hogy közvetítsük Magyarország kiemelkedő szerepét az elektronikában, és bíztassuk, bátorítsuk a diákokat, hogy ők is erre a pályára lépjenek.

Ipari trendek a Bolyain | Computer Controls

Tokovics Ákos kollégánk ennek szellemében foglalta össze a ma meghatározó ipari trendeket. Emellett bemutattunk néhány sikeres hazai céget, akikkel volt alkalmunk együttműködni. Az üzenetünk minden diáknak: itthon is bárkinek lehetősége van a világ élvonalába tartozó fejlesztéseken dolgozni és így meghatározó szerepet játszani a jövő technológiáiban.

A csúcstechnológiát képviselő gyártóink piacvezető termékeit ezzel a közösségépítő és támogató szándékkal egészítjük ki, és hiszünk abban, hogy a hagyományos forgalmazói szerepet az emberi kapcsolatok és a konzultációra való igény veszi át - hisz ezt látjuk nap mint nap a munkánk során.

Ipari trendek a Bolyain | Computer Controls

Hírlevél olvasóink már tudják, és most szeretnénk itt is bejelenteni: Budai Gábor, a Bolyai egyik diákja első helyezést ért el a december 9-én, Győrben megrendezett Pattantyús Nyomtatott Áramkör Tervező Verseny és Legrand KNX versenyen, kiemelkedő teljesítménnyel. Mivel a közösségépítés és a folyamatos fejlődés egyaránt fontos számunkra, nagy örömmel vettük csatlakozását a Computer Controls Hungary csapatához.

Ipari trendek a Bolyain | Computer Controls 

Gábor röviden bemutatta azokat az összetett Altium Designer projekteket, amiken mostanában dolgozott.

Ipari trendek a Bolyain | Computer Controls

balról jobbra: Tóvízi Jenő, Budai Gábor, Tokovics Ákos és Zsikla Miklós az előadás után

Külön köszönjük Tóvízi Jenő tanár úrnak, aki többek között Gábor felkészítését végezte, emellett a Szakmai Nap szervezőjeként gondoskodott a zökkenőmentes programról. Szívesen megyünk legközelebb is!

Tetszett? Szakmai hírekért keresse havi összefoglalónkat:

Havi összefoglaló

Vissza

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben