Környezetbarát Mikrokontrollerek

Bevezető

Az EFM32 mikrokontroller család elemei az olyan megoldások következő generációjának vezérlőegységei, mint: az Internet of Things, okos-mérés, intelligens-otthon, biztonsági rendszerek és más fogyasztás érzékeny, áramforrást nélkülöző alkalmazások. A jelen és jövő felhasználói könnyedén választhatnak 250 típus között, a szoftver és tokozás-kompatibilitásnak köszönhetően változó hardverigények felmerülése esetén is megmarad a rugalmasság a változtatásra. Az EFM32 Gecko család ARM Cortex-M0+, -M3 és -M4 architektúrákra egyaránt kínál integrált áramköröket.

Előnyök

1. Teljes spektrum teljesítmény és kapacitás

Cortex-M0+, Cortex-M3, Cortex-M4, flash méret: 4-1024 kB-ig. 

2. Könnyedén bővíthető tokozás

24-120 alkatrészlábas kivitelekben, minden tokozás típushoz lábkiosztás-kompatibilitás, könnyed átjárás ezáltal az egyes altípusok között.

3. A közös fejlesztőkörnyezet

Ennek köszönhetően a szoftveres fejlesztés során is nagyon egyszerűen implementálhatók az egyes kódrészletek különböző áramkörökbe. 

4. Ultra-alacsony fogyasztás

Ennek köszönhetően piacvezető alacsony fogyasztás aktív- és alvó-módban, emellett a gyors ébredési idő sem lassítja a rendszer működését az egyes alkalmazások váltakozása közben. 

Alkalmazások  Miért ajánljuk hozzá
Internet of Things A „Peripheral Reflex System”-nek köszönhetően nagyszerűen testre szabhatók a különböző trigger-effektek, amelyek a rendszer felébresztését végzik. A rendszer ilyen módú rugalmassága lehetővé teszi az alvó-állapotban eltöltött idő maximalizálását, ezáltal a fogyasztás csökkentését, ami hosszabb üzemidőt biztosít két töltés között. 
Okos-mérő rendszerek Alacsony fogyasztású LESENSE-perifériák előnye, hogy a szenzortopológiák széles választékát támogatják. 
Otthon- és épület-automatizálás  Széleskörű CPU teljesítmény (M0+, M3 és M4), gyors ébredési idő, TFT, LCD vezérlő opciók, nagy flash memória méret.
Hordozható fitness- és orvosi eszközök Ultra alacsony fogyasztás alvó- és aktív állapotban, kisméretű tokozás nagy I/O-szám, flash memória 1024 kB-ig, integrált nagyteljesítményű analóg perifériák: ADC, DAC, műveleti erősítők.
Intelligens felszerelések Széles alacsony-fogyasztású portfolió, beépített LCD-vezérlő, Simplicity Studio szoftverkörnyezet csökkenti a fejlesztési-, ezáltal a piacra kerülési időt és költségeket.

Az IoT mozgatórugói - Vezetéknélküli hálózatok

Vissza

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben