Megjelent a SOLIDWORKS 2020

Izgalmas újítások a SOLIDWORKS 2020-ban

Büszkék vagyunk rá, hogy már lassan egy éve vagyunk SOLIDWORKS forgalmazók Magyarországon, és most nagy örömmel jelentjük be a SOLIDWORKS 2020-as verziót.

Az alábbiakban szeretnénk Önöknek bemutatni az új funkciókat, amelyeket a felhasználók visszajelzései alapján fejlesztett ki a SOLIDWORKS csapata. A több száz újítás által még gyorsabban késztermékhez juthat és növelheti vállalkozása nyereségét. 

Megnövelt teljesítmény

A SOLIDWORKS minden téren jobb teljesítményt ért el, ami hihetetlen sebességet és páratlan funkcionalitást tesz lehetővé. A rajzok, alkatrészek és a szimulációk teljesítménynövekedésének köszönhetően a nagy összeállítások tervezése és a tervek jóváhagyása is gyorsabbá válik. Az új Részletezési móddal (Detailing mode) pillanatok alatt megnyithatók nagy rajzok is, miközben továbbra is hozzáadhat és szerkeszthet rajzjeleket. Az új Envelope Publisher eszközzel, az összeállítások tervezése gyorsabbá és egyszerűbbé válik. Futtassa le gyorsabban és pontosabban szimulációit a hibrid háló segítségével, amely különböző részletességű elemeket tartalmaz.

Letisztult munkafolyamatok

 A tervezési, a szimulációs és a gyártáselőkészítési folyamatok finomítása lehetővé teszi, hogy Ön gyorsítsa a termék piacra kerülését, növelje annak minőséget és mindeközben csökkentse a termelési költségeket. A Market Part Flexible lehetővé teszi, hogy időt spóroljon a pontos tételjegyzék elkészítésében. Az új Silhouette Entities eszköz segítségével gyorsabban lehetséges a körvonal láncelemeit kijelölni és vázlatsíkra vetíteni. A Simulation Evaluator ellenőrzi a szimulációs tanulmányt, és megvizsgálja, hogy a beállítások alkalmasak-e a szimuláció sikeres lefuttatásához.

Tekintse meg az alábbi videót, amelyben még többet megtudhat a SOLIDWORKS 2020 letisztult munkafolyamatairól:


 

Összekapcsolt, felhőalapú ökoszisztéma a tervezéstől a gyártásig

Lépjen velünk a felhőbe a SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE® felülettel és annak folyamatosan fejlődő megoldásaival, amelyek a termékfejlesztés minden területét érintik. Kezelje a termékadatokat, projekteket és termékéletciklusokat közvetlenül az asztali SOLIDWORKS szoftverből a 3D Component Designer és a Projekt Planner segítségével. Könnyen készíthetünk organikus formákat a 3D szobrász (3D Sculptor) eszközzel, az új felosztott modellezési megoldás pedig magába foglalja az xShape appot is. Állítsa be gyorsan személyre szabott kezelőfelületeit, jelenítse meg a 3D-s modelljeit és ossza meg biztonságosan adatait - mindent a felhőn keresztül, a Business Innovation platformnak köszönhetően.

Tekintse meg az alábbi videót, amelyben még többet megtudhat a SOLIDWORKS 2020 összekapcsolt ökoszisztémájáról:

SOLIDWORKS bemutató 2019 novemberben!

Jöjjön el a Computer Controls SOLIDWORKS bemutatójára november 6-án, és ismerje meg a teljes portfóliót, valamint a 2020-as újításokat, egyenesen a SOLIDWORKS-től érkező partnerünktől! A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött:

 

Vissza

Speciális akciók
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben