Wi-fi és Bluetooth modulok

Ezentúl a Silicon Labs a moduloktól kezdve egészen az alkatrészeken át, a vezeték nélküli megoldások teljes skáláját kínálja IoT-alkalmazásokhoz. 

Klasszikus Blutetooth Bluetooth 4.0 Wi-Fi Modulok
Klasszikus Blutetooth Bluetooth 4.0 Wi-Fi Modulok

Nemrég örömmel fogadtuk a hírt, hogy a Silicon Laboratories (Silabs) tovább bővítette vezeték nélküli termékpalettáját a BlueGiga nevű gyártó felvásárlásával, amely cég Bluetooth és Wi-Fi moduljaival széles piaci szegmensnek nyújt innovatív és komplett megoldásokat. A beültetésre kész modul és az azonnal használható szoftver-pack miatt nagyszerű választás lehet olyan termékekhez, ahol a fejlesztési időből származó piacra kerülési késéseknek és az ehhez kapcsolódó többletköltségnek a csökkentése nehézségeket okoz.

A Silicon Labs jó hírnévnek örvend a piacon, mint minőségi és megbízható, de ugyanakkor alacsony fogyasztású megoldásokat nyújtó gyártó, a GHz-alatti és a loop hálózatok szegmensében, miközben a BlueGiga 15 éves tapasztalattal rendelkezik a Bluetooth és Wi-Fi szoftverek és modulok piacán. Ennek a két tényezőnek az egyesüléséből pedig páratlan megoldások születnek a Wi-Fi, Bluetooth és ZigBee vezeték nélküli megoldások területén.

Az IoT mozgatórugói - Vezetéknélküli hálózatok

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben