ATE integráció| JTAG Technologies

JTAG Products brochureJTAG Products brochure

Szeretné javítani az Ön által összeállított áramkörök általános teszt lefedettségét?

A JTAG-gel könnyű dolga van. Egyszerűen kösse össze a JTAG Technologies boundary scan eszközöket a meglévő automata teszt berendezéseivel (ATE). Bármelyik in-circuit teszter (ICT), repülő szonda (FPT) vagy funkcionális teszter (FT) gyártóval működőképes.

Az ATE integráció teljesen problémamentes, mivel a JTAG rendszere átalakító szoftvert tartalmaz, amelynek segítségével a specifikus ATE környezetben is gond nélkül hazsnűlhatjuk. Igény esetén egyedi, személyre szabott verzió fejlesztésére is lehetőség van a boundary scan vezérlők vagy pod-ok esetében. Ez leegyszerűsíti a műszaki integrációt és megőrzi a jelintegritást.

Az integrációszintek az Ön igényei szerint változhatnak, és tartalmazhatják:

  • Az alkamazás végrehajtó és diagnosztikai modulok egyszerű kombinációját, amelyek lehetővé teszik az egyszerű GUI (Graphical User Interface) működését
  • Egy teljesen átlapolt megoldást, amely a teszt jeleket a boundary scan által működteti és a natív tesztelő csapja és szondázója segítségével érzékeli

Gyártás közbeni PIP

Az olyan teszt orientált kezelőfelületek mellett, mint a LabView és a TestStand (National Instruments), a JTAG Technologies támogatást nyújt egy sor általános átalakítóhoz Mircosoft és más rendszerekre.

C / C ++ -re a PIP / DLL-t ajánljuk, az olyan .NET keretrendszer rendszerekre, mint például a Visual C , Visual Basic stb. a PIP / .NET-et kínáljuk. A régebbi VB fordítóprogramokhoz pedig a  PIP / VB-t . Még a DOS / Win parancssorra is megtalálható egy csomag a portfóliónkban, a PIP / EXE . Minden PIP csomag képes alkalmazások tesztelésre való betöltésére és elindítására, valamint áramkör programozásra az IEEE Std. 1149.1 boundary scan kontrollerek DataBlaster és Explorer családjaiban. 

Töltse le a brosúrát

Ajánlatkérés

Speciális akciók
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben