ATE integráció| JTAG Technologies

JTAG Products brochureJTAG Products brochure

Szeretné javítani az Ön által összeállított áramkörök általános teszt lefedettségét?

A JTAG-gel könnyű dolga van. Egyszerűen kösse össze a JTAG Technologies boundary scan eszközöket a meglévő automata teszt berendezéseivel (ATE). Bármelyik in-circuit teszter (ICT), repülő szonda (FPT) vagy funkcionális teszter (FT) gyártóval működőképes.

Az ATE integráció teljesen problémamentes, mivel a JTAG rendszere átalakító szoftvert tartalmaz, amelynek segítségével a specifikus ATE környezetben is gond nélkül hazsnűlhatjuk. Igény esetén egyedi, személyre szabott verzió fejlesztésére is lehetőség van a boundary scan vezérlők vagy pod-ok esetében. Ez leegyszerűsíti a műszaki integrációt és megőrzi a jelintegritást.

Az integrációszintek az Ön igényei szerint változhatnak, és tartalmazhatják:

  • Az alkamazás végrehajtó és diagnosztikai modulok egyszerű kombinációját, amelyek lehetővé teszik az egyszerű GUI (Graphical User Interface) működését
  • Egy teljesen átlapolt megoldást, amely a teszt jeleket a boundary scan által működteti és a natív tesztelő csapja és szondázója segítségével érzékeli

Gyártás közbeni PIP

Az olyan teszt orientált kezelőfelületek mellett, mint a LabView és a TestStand (National Instruments), a JTAG Technologies támogatást nyújt egy sor általános átalakítóhoz Mircosoft és más rendszerekre.

C / C ++ -re a PIP / DLL-t ajánljuk, az olyan .NET keretrendszer rendszerekre, mint például a Visual C , Visual Basic stb. a PIP / .NET-et kínáljuk. A régebbi VB fordítóprogramokhoz pedig a  PIP / VB-t . Még a DOS / Win parancssorra is megtalálható egy csomag a portfóliónkban, a PIP / EXE . Minden PIP csomag képes alkalmazások tesztelésre való betöltésére és elindítására, valamint áramkör programozásra az IEEE Std. 1149.1 boundary scan kontrollerek DataBlaster és Explorer családjaiban. 

Töltse le a brosúrát

Ajánlatkérés

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Ajándék ULINKplus debugger
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Jön az első valós idejű, multiprotokoll megoldás
Bővebben
Itt az első, IoT-ra tervezett Wi-Fi modul
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 18
Bővebben