Vezetéknélküli megoldások | Silicon Labs

Az elmúlt néhány évben robbanásszerű növekedésnek indult az Internet of Things (IoT) alkalmazások és a kapcsolódó termékek (pl. vezeték nélküli érzékelők, intelligens mérők, otthon automatizálási eszközök, riasztórendszerek és hordható eszközök) száma.

A vezeték nélküli kapcsolatok az IoT mozgatórugói. 

Bluetooth Wifi Proprietary
BLUETOOTH WIFI PROPRIETARY

A Silicon Laboratories gyártótól vezetéknélküli termékek széles skáláját kínáljuk, emellett helyben nyújtunk technikai támogatást ügyfeleinknek.

Az alacsony fogyasztású IoT eszközök tervezése most minden eddiginél egyszerűbb a vezetéknélküli Gecko portfólióval. Élvezze a több protokoll magában foglaló rádiót ARM® Cortex®-M4 mikrokontrollerrel és Bluetooth® Smart (BLE), ZigBee®, Thread és saját fejlesztésű protokoll integrálási lehetőséggel.

A Simplicity Studio alkalmazásban egy kattintással elérhetőek a tervezőeszközök, dokumentáció, a szoftver és támogatás források  az EFM32 ™, EFM8 ™, 8051, vezetéknélküli MCU és Gecko SoCs  eszközökhöz. A Simplicity Studio 3.3 továbbfejlesztett, valósidejű Energy Profiler-t, 3x gyorsabb végrehajtási sebességet és könnyebb, gyorsabb telepítést kínál.

Használja a speciális eszközöket, beleértve az energia felmérés és hálózati elemzőt, az MCU és vezeték nélküli rendszerek optimalizálásra.

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Amire mindenki várt - itt a Bluetooth Mesh
Bővebben
Itt a Bluetooth 5 | Silicon Labs
Bővebben
Beszámoló a III. Computer Controls Roadshow rendezvényről
Bővebben