Vezetéknélküli megoldások | Silicon Labs

Az elmúlt néhány évben robbanásszerű növekedésnek indult az Internet of Things (IoT) alkalmazások és a kapcsolódó termékek (pl. vezeték nélküli érzékelők, intelligens mérők, otthon automatizálási eszközök, riasztórendszerek és hordható eszközök) száma.

A vezeték nélküli kapcsolatok az IoT mozgatórugói. 

Bluetooth Wifi Proprietary
BLUETOOTH WIFI PROPRIETARY

A Silicon Laboratories gyártótól vezetéknélküli termékek széles skáláját kínáljuk, emellett helyben nyújtunk technikai támogatást ügyfeleinknek.

Az alacsony fogyasztású IoT eszközök tervezése most minden eddiginél egyszerűbb a vezetéknélküli Gecko portfólióval. Élvezze a több protokoll magában foglaló rádiót ARM® Cortex®-M4 mikrokontrollerrel és Bluetooth® Smart (BLE), ZigBee®, Thread és saját fejlesztésű protokoll integrálási lehetőséggel.

A Simplicity Studio alkalmazásban egy kattintással elérhetőek a tervezőeszközök, dokumentáció, a szoftver és támogatás források  az EFM32 ™, EFM8 ™, 8051, vezetéknélküli MCU és Gecko SoCs  eszközökhöz. A Simplicity Studio 3.3 továbbfejlesztett, valósidejű Energy Profiler-t, 3x gyorsabb végrehajtási sebességet és könnyebb, gyorsabb telepítést kínál.

Használja a speciális eszközöket, beleértve az energia felmérés és hálózati elemzőt, az MCU és vezeték nélküli rendszerek optimalizálásra.

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Itt a Bluetooth 5 | Silicon Labs
Bővebben
Mi van egy vezetéknélküli okoslámpában?
Bővebben
Fedezze fel a JTAG Tesztelést Altium Designerrel
Bővebben