Altium Designer Tanfolyam Portfólió

AZ ALTIUM DESIGNER-RŐL:

Az Altium Designer a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb tervezői környezete, amely minden tervező eszközt egyesít: kapcsolási rajz szerkesztőt, NYÁK tervezőt, jelintegritás analízist, FPGA fejlesztő modult, ECAD/MCAD integrációt, könyvtár és adatkezelést, valamint gyártási adatok kezelését. 

A legújabb, 18-as verzió olyan újításokat hozott, mint a több NYÁK egy projektben való tervezése vagy az elképesztően precíz 3D megjelenítés. Itt találja a róla készült összefoglalónkat >

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Hivatalos Altium képviseletként sok éves tapasztalat és mérnöki tudás van a birtokunkban, emellett a gyártói támogatás előnyét is élvezzük. Helyi kapcsolattartóként rálátásunk van az aktuális piaci problémákra, eddig számos területen tartottunk konzultációt és képzéseket kis cégektől egészen a multinacionális nagyvállalatokig.

Minden tanfolyam leírást ügyfeleink visszajelzései alapján készítettünk, hogy útmutatót nyújtsunk a megfelelő tréning kiválasztásához.

ALTIUM DESIGNER KÉPZÉSEINK:

Kezdő Tanfolyam

 • A képzés hossza: 3 nap
 • A képzés célja: A tréning maximálisan gyakorlatias jellegű, minimális elméletből, vezetett gyakorlatokból és saját gyakorlópéldákból áll. Célja egy magabiztos jártasság szerzése a program fő funkcióinak többszöri begyakorlásával.
 • Ár: 650 EUR/fő

>> Jelentkezés

„A tréning jó alapokat nyújt a NYÁK tervezés későbbi, magasabb szintű elsajátításához. Kellemes környezet, felkészült oktató; elégedett vagyok a tréning minden összetevőjével.”

Havasi Bálint

Középhaladó Tanfolyam

 • A képzés hossza: 2 nap
 • A képzés célja: A tréning célja, hogy gyakorlati jelleggel, szakértő segítséggel élesítsünk a tervezési módszereinken és hasznos trükkökkel könnyítsük napi feladatainkon.
 • Ár: 450 EUR/fő

>> Jelentkezés

"A légkör, a környezet, a vendéglátás meglepően színvonalas volt."

Mohos Tamás, Diatron MI Zrt.

Haladó1 Tanfolyam - Gyártás előkészítés

 • A képzés hossza: 1 nap
 • A képzés célja: Több félkész, haladó projekt befejezésével mutatjuk be a valós gyártás előkészítést és  útmutatót adunk a cégenként eltérő igények, problémák megoldására.
 • Ár: 300 EUR/fő

>> Jelentkezés

Haladó2 Tanfolyam - 3Ds és nagysebességű tervezés

 • A képzés hossza: 1 nap
 • A képzés célja: Gyakorló példákon keresztül bemutatjuk a 3D-s és a nagysebességű tervezés funkcióit.
 • Ár: 300 EUR/fő

>> Jelentkezés

OKTATÓNK:

Kiss DávidKiss Dávid a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnök MSc diplomát.

Jelenleg a Computer Controls csapatát erősíti műszaki vezetőként, valamint részt vesz a Formula Student East verseny szervezésében. 

6 éve foglalkozik NYÁK tervezéssel, ezalatt több mint 30 áramkör terveit készítette el.

regisztráljon gomb

A jelentkezést követően küldünk egy visszaigazoló emailt a választott dátummal, ami után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon (ezért kérjük ügyeljen, hogy adatait pontosan adja meg!).

Ha egyedi tematikára lenne szüksége, írjon egy emailt!

Speciális akciók
Altium NEXUS Próbalehetőség
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
A Computer Controls a Dassault Systèmes SOLIDWORKS termékeinek hivatalos képviselete
Bővebben
A Computer Controls Hungary az Electrosub-on
Bővebben
Végre itt van! - Felfedjük az Altium Designer 19 titkait
Bővebben