Altium Designer Tanfolyam Portfólió

AZ ALTIUM DESIGNER-RŐL:

Az Altium Designer a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb tervezői környezete, amely minden tervező eszközt egyesít: kapcsolási rajz szerkesztőt, NYÁK tervezőt, jelintegritás analízist, FPGA fejlesztő modult, ECAD/MCAD integrációt, könyvtár és adatkezelést, valamint gyártási adatok kezelését. 

A legújabb, 18-as verzió olyan újításokat hozott, mint a több NYÁK egy projektben való tervezése vagy az elképesztően precíz 3D megjelenítés. Itt találja a róla készült összefoglalónkat >

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Hivatalos Altium képviseletként sok éves tapasztalat és mérnöki tudás van a birtokunkban, emellett a gyártói támogatás előnyét is élvezzük. Helyi kapcsolattartóként rálátásunk van az aktuális piaci problémákra, eddig számos területen tartottunk konzultációt és képzéseket kis cégektől egészen a multinacionális nagyvállalatokig.

Minden tanfolyam leírást ügyfeleink visszajelzései alapján készítettünk, hogy útmutatót nyújtsunk a megfelelő tréning kiválasztásához.

ALTIUM DESIGNER KÉPZÉSEINK:

Kezdő Tanfolyam

 • A képzés hossza: 3 nap
 • A képzés célja: A tréning maximálisan gyakorlatias jellegű, minimális elméletből, vezetett gyakorlatokból és saját gyakorlópéldákból áll. Célja egy magabiztos jártasság szerzése a program fő funkcióinak többszöri begyakorlásával.
 • Ár: 650 EUR/fő

>> Jelentkezés

„A tréning jó alapokat nyújt a NYÁK tervezés későbbi, magasabb szintű elsajátításához. Kellemes környezet, felkészült oktató; elégedett vagyok a tréning minden összetevőjével.”

Havasi Bálint

Középhaladó Tanfolyam

 • A képzés hossza: 2 nap
 • A képzés célja: A tréning célja, hogy gyakorlati jelleggel, szakértő segítséggel élesítsünk a tervezési módszereinken és hasznos trükkökkel könnyítsük napi feladatainkon.
 • Ár: 450 EUR/fő

>> Jelentkezés

"A légkör, a környezet, a vendéglátás meglepően színvonalas volt."

Mohos Tamás, Diatron MI Zrt.

Haladó1 Tanfolyam - Gyártás előkészítés

 • A képzés hossza: 1 nap
 • A képzés célja: Több félkész, haladó projekt befejezésével mutatjuk be a valós gyártás előkészítést és  útmutatót adunk a cégenként eltérő igények, problémák megoldására.
 • Ár: 300 EUR/fő

>> Jelentkezés

Haladó2 Tanfolyam - 3Ds és nagysebességű tervezés

 • A képzés hossza: 1 nap
 • A képzés célja: Gyakorló példákon keresztül bemutatjuk a 3D-s és a nagysebességű tervezés funkcióit.
 • Ár: 300 EUR/fő

>> Jelentkezés

OKTATÓNK:

Kiss DávidKiss Dávid a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnök MSc diplomát.

Jelenleg a Computer Controls csapatát erősíti műszaki vezetőként, valamint részt vesz a Formula Student East verseny szervezésében. 

6 éve foglalkozik NYÁK tervezéssel, ezalatt több mint 30 áramkör terveit készítette el.

regisztráljon gomb

A jelentkezést követően küldünk egy visszaigazoló emailt a választott dátummal, ami után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon (ezért kérjük ügyeljen, hogy adatait pontosan adja meg!).

Ha egyedi tematikára lenne szüksége, írjon egy emailt!

Speciális akciók
Altium Concord Próbalehetőség
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben
A Computer Controls a Dassault Systèmes SOLIDWORKS termékeinek hivatalos képviselete
Bővebben
A Computer Controls Hungary az Electrosub-on
Bővebben