Üdvözöljük a Keil/ARM aloldalunkon. A Keil/ARM az egyik legnagyobb partnerünk a fejlesztői eszközök és fordítók területén.

A Keil/ARM-ról:

Az 1985-ben alapult KEIL cég fejlesztőkörnyezetekhez kínált kiegészítőket számo félvezető-gyártóhoz. Hamarosan kiderült, hogy nagy szükség van egy minőségi szoftverfejlesztő környezetre a piacon. Ekkor hozta létre a cég az első C fordítóját az alapoktól, kifejezetten a 8051-es mikrokontrollerekhez.

2005 októberében a Keil-t (Keil Elektronik GmbH - München, Németország, and Keil Software, Inc. - Plano, Texas) felvásárolta az ARM.

A felvásárlás óta az ARM tovább folytatta a Keil termékek fejlesztését a meglévő 8051, 251 és C166 piacokon. Az innováció hatására pedig nagymértékben fejlődött és elterjedt az ARM processzor alapú eszközöket támogató fejlesztőkörnyezetük is.

Napjainkban a Keil fejlesztőeszközöket széles körben használják szoftverfejlesztésre, például a repülőgépiparban, a bankszektorban, az orvosi elektronikában, az autoiparban, a szállításban, a gyártástámogatásban, a fogyasztói-, a katonai- és a távközlési ipari szegmensben. 

A Keil termékek magukban foglalnak C/C++ fordítókat, debuggereket, integrált fejlesztő- és szimulációs környezetet (IDE), RTOS-t és Middleware könyvtárakat, valamint fejlesztőpanaleket ARM, Cortex-M, Cortex-R4, 8051, C166 és 251 processzorcsaládokhoz.

ÁTTEKINTÉS:

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben