PICO Technology

Üdvözöljük a Pico Technology partneroldalán a ccontrols.hu-n. Az alábbiakban részletes információkat talál az egyszerűen használható, beszállítói díjnyertes Pico oszcilloszkópok- és adatgyűjtők teljes kínálatáról.

Hallott már az USB szkópokról?

Egy USB Szkóp 4 Tagadhatatlan Előnye

"Pico"-ról:

A cég 1991-ben alakult, így a Pico Technology már a kezdetekben a PC tesztek és mérési megoldások élvonalában járt. Az innovatív és költséghatékony Pico oszcilloszkópok és adatgyűjtök világszerte elismertek. Napjainkban a Pico piacvezető a PC oszcilloszkópok területén és kiterjedt globális disztribútor-hálózattal büszkélkedhet.

A Pico Technology több, mint 20 éve iparágveztő a nagyteljesítményű PC oszcilloszkópok- és adatgyűjtők területén, akár tevezésről, fejlesztésről vagy gyártásról legyen is szó. Ez idő alatt a Pico-nak lenyűgőző portfóliót sikerült hadrendbe állítania. Beleértve a PicoScope PC oszcilloszkópot (akár 12 GHz-es sávszélesség, 16-bites felbontás vagy "kevertjelű"(mixed- signal) modellek); a TC-08 és PT-104 hőmérséklet-adatgyűjtőket és a többszörös díjnyertes Automotive oszcilloszkóp kitet.

Ráadásul a fejlesztésre is rendkívül nagy hangsúlyt helyeznek, még belépő kategóriás termékeik esetén is.

A Pico Technology innovatív, kiváló megbízhatósági- és minőségi paraméterekkel rendelkező, megfizethető termékekekkel büszkélkedhet, melyek kiváló alternatívái a hagyományos asztali teszt- és mérőműszereknek. Minden termék, tervezési/gyártási folyamat megfelel az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszernek. A Pico világszerte több, mint 60 országban nyújt támogatást a disztribútoroknak, akik ezáltal segítenek fenntartani és tovább építeni a cég jelenleg is irigylésre méltó hírnevét az iparban.

Részletes terméklistát itt talál


Vissza

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben