Altium Concord Pro

Profi tartalomkezelés és csapatmunka az elektronikai tervezésben

Teljeskörű és nagy teljesítményű mérnöki tartalomkezelő megoldások.

Önnek is túl sok idejét veszi el az adatok kezelése?

Egyszer az egyik Altium Designer felhasználónk arra panaszkodott, hogy képtelen hatékonyan helyettesíteni a szabadságon lévő kollégákat.

Amikor ugyanis kereste az aktuális projekthez tartozó fájlokat, olyan nevekkel találkozott mint „uj-mappa” „uj-vegleges” és „vegleges1”.

Több napba és hívásába került, mire végigment mindegyiken és kibogozta, hogy melyiken kell dolgoznia. Így a végén csak túlórákkal tudta határidőre befejezni a feladatot.

Altium Vault nehézség ideges férfi

A történet azért is szomorú, mert mindez elkerülhető, sőt, egyszer és mindenkorra megelőzhető lett volna.

Gyakori, hogy közös projekteken a kollégák olyan követhetetlen módosításokat végeznek, amelyek ellehetetlenítik a hatékony csapatmunkát.

Előfordulhat az is, hogy új munkatárs érkezésével a betanulási folyamat során új struktúrák és sablonok keletkeznek, amelyek nem követik a céges előírásokat.

A legtöbbünknél azonosak az ECAD adatkezeléssel járó problémák. A projektek nyomonkövethetősége, a fájlok egy helyen történő kezelése, a kommunikáció hatékonyabbá tétele a tervezés, a gyártás és a beszerzés között mindennapos kihívást jelentenek ügyfeleink számára.

Ha ezeknek akár csak az egyike nem működik, az komoly anyagi következményekkel jár.

A MEGOLDÁS: ALTIUM CONCORD PRO

Altium Concord Pro logo

A fenti ügyfelünknek az Altium Concord Pro megoldást ajánlottuk. A program a csapatmunka minden szintjén átfogó megoldást nyújt a felmerülő nehézségekre.

  1. A teljes folyamat alatt biztosítja a tervezési adatok könnyű és hatékony kezelését
  2. Végre ráláthat a saját és mások által végzett módosításokra és a projekt fázisaira
  3. Lehetővé teszi a nagyon gyors és egyszerű kommunikációt, hogy minden erőforrás és adat egy helyen és időpontban álljon rendelkezésre

DE MI IS A CONCORD PRO ÉS MIBEN SEGÍTHET ÖNNEK?

A Concord az Altium önálló terméke (korábbi nevén Vault/NEXUS) és az Altium Designer kiegészítője. Valójában a termékünk életciklusát végigkísérő, aktív adatbázis a fájlok és információk tárolására, számos kollaborációs lehetőséggel.

Alapvető feladata az adatkezelés, de a tároláson túl követni és megtalálni is képes a szükséges információt. A benne tárolt projektek igény szerint megoszthatók, a kiosztott feladatok nyomonkövetése pedig elősegíti a határidők betartását és a felmerülő problémák gyors orvoslását. A hibák megelőzése a profi jelentési és előrejelzési rendszernek köszönhetően egy új szintre léphet.

Szeretné kipróbálni? >

MIT TARTALMAZ?

Az Altium Concord egy felhasználóbarát, csapatmunkára tervezett munkafolyamat-menedzselő. Célja, hogy biztosítsa a szükséges átláthatóságot a mérnöki munkacsoportok számára, hogy bizalommal működjenek együtt. 

Az Altium Concord teljesen új technológiát hozott az adatkezelésben valamint a folyamatszabályozásban. A legátfogóbb áramköri tervezési megoldást képes nyújtani, miközben figyelembe veszi az integrációban és a módosításokban rejlő kockázatokat.

Támogatja az együttműködést, a folyamatmenedzsmentet és az adatkezelést akár házon belül (mint korábban az Altium Vault/NEXUS), akár felhő alapú környezetben. Az Altium Concord alapvető NYÁK-tervezési technológiája teljes mértékben kompatibilis az Altium Designer szoftverrel.

A CONCORD PRO LICENCELÉSE

Az Altium Concord Pro engedélyezése alapvetően a következő két összetevőből áll, amelyek együttesen egy kétlépcsős engedélyezési rendszert alkotnak:

  • Szerver licenc - ez a licenc az Altium Concord Pro szolgáltatásait és funkcióit teszi elérhetővé a szervezet számára.
  • Client Access License (CAL) - ez a licenc lehetővé teszi a szervezeten belüli felhasználók számára az Altium Concord Pro elérését és a bejelentkezést.

Az Altium Concord Pro licencelése a felhőn keresztül, vagy helyileg a licencfájlokon (* .alf) keresztül kezelhető. Az engedélyezést a Concord Pro adminisztrátora kezeli, a Concord Pro böngésző alapú felületének Licenses oldalán. Dokumentáció (telepítés és licencelés)

Ezek alapján kipróbálná Ön is a Concord Pro előnyeit?

Igényeljen ingyenes próbaverziót >

Vissza

Speciális akciók
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben