Altium Vault

Teljeskörű és nagy teljesítményű mérnöki tartalomkezelő megoldások.

Altium Vault nehézség ideges férfi

Önnek is túl sok idejét veszi el az adatok kezelése?

Nemrég egyik Altium Designer felhasználónk arra panaszkodott, hogy képtelen hatékonyan helyettesíteni a szabadságon lévő kollégákat.

Amikor ugyanis kereste az aktuális projekthez tartozó fájlokat, olyan nevekkel találkozott mint „uj-mappa” „uj-vegleges” és „vegleges1”. Több napba és hívásába került, mire végigment mindegyiken és kibogozta, hogy melyiken kell dolgoznia. Így a végén csak túlórákkal tudta határidőre befejezni a feladatot.

A történet azért is szomorú, mert mindez elkerülhető, sőt, egyszer és mindenkorra megelőzhető lett volna.

Gyakori, hogy közös projekteken a kollégák olyan követhetetlen módosításokat végeznek, amelyek lényegében "megölik" a csapatmunkát. Előfordulhat az is, hogy új munkatárs érkezésével a betanulási folyamat során új struktúrák és sablonok keletkeznek, amelyek nem követik a céges előírásokat.

A legtöbbünknél azonosak az ECAD adatkezeléssel járó problémák. A projektek nyomonkövethetősége, a fájlok egy helyen történő kezelése, a kommunikáció hatékonyabbá tétele a tervezés, a gyártás és a beszerzés között mindennapos kihívást jelentenek ügyfeleink számára. Ha ezeknek akár csak az egyike nem működik, az komoly anyagi következményekkel jár.

A fenti ügyfelünknek az Altium Vault megoldást ajánlottuk. A program a csapatmunka minden szintjén átfogó megoldást nyújt a felmerülő nehézségekre.

  1. A teljes folyamat alatt biztosítja a tervezési adatok könnyű és hatékony kezelését
  2. Végre ráláthat a saját és mások által végzett módosításokra és a projekt fázisaira
  3. Lehetővé teszi a nagyon gyors és egyszerű kommunikációt, hogy minden erőforrás és adat egy helyen és időpontban álljon rendelkezésre

De mi is a Vault és konkrétan miben tud segíteni Önnek?

A Vault az Altium önálló terméke és az Altium Designer kiegészítője immár öt éve. Valójában a termékünk életciklusát végigkísérő, aktív adatbázis a fájlok és információk tárolására, számos kollaborációs lehetőséggel.

Alapvető feladata az adatkezelés, de a tároláson túl követni és megtalálni is képes a szükséges információt. A benne tárolt projektek igény szerint megoszthatók, a kiosztott feladatok nyomonkövetése pedig elősegíti a határidők betartását és a felmerülő problémák gyors orvoslását. A hibák megelőzése a profi jelentési és előrejelzési rendszernek köszönhetően egy új szintre léphet.

Mi minden "fér el" a Vault-ban?

Alkatrész könyvtárak, footprintek, modellek, újrahasználható kapcsolási rajzok és sablonok, gyártófájlok, komplett projektek és még sok más, amely könnyedén behívható egy későbbi időpontban. Ezek többségét az Altium Designer-rel készítjük el, és automatikusan a Vault-ban tároljuk. Többé egy munkánk sem veszik el, mivel a rendszer minden dokumentumot új azonosítóval lát el.

Ezek alapján kipróbálná Ön is a Vault előnyeit?

Ha igen, kattintson az alábbi hivatkozásra!

Írjon nekünk és igényeljen ingyenes próbaverziót >

Vissza

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Végre itt van! - Felfedjük az Altium Designer 19 titkait
Bővebben
Jön az első valós idejű, multiprotokoll megoldás
Bővebben
Itt az első, IoT-ra tervezett Wi-Fi modul
Bővebben