Ciiva

Gyártható alkatrészlista (BOM), mindig
A Ciiva új technológiája minőségi, naprakész adatokat szolgáltat a mérnököknek, elősegítve az elektronikai terveik sikeres gyárthatóságát. Az új eszközökkel kihasználhatják az adatok automatizálása és analízisa adta előnyöket. Lehetővé téve egy hibamentes, beszerezhető alkatrészlista készítését, mely teljes leírást tartalmaz a strukturált könyvtárakba rendezett alkatrészekről. A Ciiva intelligens megoldásai az alábbi különleges mérnöki  kihívásokat célozza meg:

Keresés - Ciiva SmartParts Search

A kereső modul információ gazdag alkatrészkiválasztást tesz lehetővé, hozzáférést biztosítva az adatbázisban lévő milliónyi alkatrész múltbeli életciklus adataihoz, valós idejű árazásához, elérhetőségéhez és ellenőrzött alternatívájához.

Analízis - Ciiva SmartParts Analysis

Az analízis modul tökéletesíti a beszerzési forrásokat, ellenőrzni az alkatrészlistát, hogy a terv minden alkatrésze elérhető, módosult-e az ára, és helyes azonosítószámmal rendelkezik.

Menedzselés - Ciiva SmartParts Management

A menedzsment modul automatizálja a mindennapos alkatrészmenedzselés feladatait, és automatikusan parametrikus adatokkal tölti fel az alkatrészeket, valamint azok könyvtárait rendszerezi és frissíti.

További információ

Vissza

Speciális akciók
Altium Vault Próbalehetőség
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Végre itt van! - Felfedjük az Altium Designer 19 titkait
Bővebben
Jön az első valós idejű, multiprotokoll megoldás
Bővebben
Itt az első, IoT-ra tervezett Wi-Fi modul
Bővebben