JTAG Live | JTAG Technologies

JTAG Live Controller

A JTAGLive egy könnyen használható, költséghatékony megoldást kínál nyomtatott huzalozású lemezek hardveres debuggolására. A JTAG Technologies 1993 óta készít Boundary Scan tesztelési eljáráson alapuló megoldásokat. A JTAG Live-ot azért hozták létre, hogy ez a technológia minden mérnöknek és technikusnak elérhetővé váljon.

A JTAG LIVE a tervező- és tesztmérnökök számára igazi áttörés a hibakeresés elvégzéséhez olyan áramkörök esetében, amelyek túl összetettek a hagyományos tesztelési módok lefolytatásához. A JTAG LIVE segít érzékelni a jelszinteket a prototípus nyáklapon, ellenőrizni a pin-ek és a pin-csoportok közötti folytonosságot, és monitorozni az alapvető működést.

Az induláshoz mindössze a nyák-hoz tartozó BSDL fájlokra van szükség (a netlist-re nem) és valamilyen népszerű JTAG programozó kábelre az Altera-tól, Xilinx-től, egy JTAG Live single TAP interfészre, vagy bármelyik jelenlegi kontrollerre a JTAG Technologies-től, amelyet összekapcsolunk az áramkörrel. Az új automatikus lánc felismerő funkció (V1.6 +) még az útvonalakat is képes meghatározni.

A JTAG Live család számos eszközt tartalmaz, mint a Buzz(plus), AutoBuzz, Clip, Script és CoreCommande, amelyeket külön-külön vagy együtt is használhat:

  • A Buzz segítségével gyorsan és egyszerűen tesztelhet, vezérelhet vagy érzékelhet pin-eket a boundary scan eszközökön belül, hogy ellenőrizni tudja a köztük lévő kapcsolatot. 
  • A Clip segítségével vektor alapú cluster teszteket hozhatunk létre, futtathatunk és menthetünk.
  • A Script egy funkcionális, eszköz -orientált vizsgálati megközelítés, amely beépített JTAG eszközök segítségével ellenőrzi a tervezést. 
  • A CoreCommanderrel lehetőség van a processzor belső vizsgálatára a debug mód használatával.

JTAG Live a YouTube-on

ÚJDONSÁG!

Az Equip Test támogatásával elkészült a JTAG promóciós fixture-ünk, amivel tűágy használatával tudjuk bemutatni a boundaryscan tesztelési eljárást.

JTAG CCHU Fixture

Szeretné kipróbálni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

Speciális akciók
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben