JTag Live

A JTAG Live-ról

A JTAG Live egy könnyen használható és különösen gazdaságos NYÁK (hardver) debuggolására alkalmas szoftver a JTAG Technologies kínálatában. A JTAG 1993 óta foglalkozik Boundary Scan teszteléssel, és felhasználva ez a tapasztalatot létrehozott egy teljesen új, olcsó szoftvert, melyet elérhetővé tett minden NYÁK hibakeresébe és tesztelésbe bevont mérnöknek és technikusnak.

Hardvertervezőkként, a JTAG pontosan tapasztalja milyen problémákkal szembesül manapság egy villamosmérnök: a megtervezett új terméknek új funkciókkal kell rendelkeznie, szoros költség- és megbízhatósági keretek megtartásával. Természetesen biztosítva a prototípus azonnali helyességét és működését. A JTAG Live-nak köszönhetően ez most még egyszerűbb.

A JTAG Live felszíne alatt a Boundary Scan ereje rejlik, kihasználva számos felhasznált alkatrész beépített tesztelhetőségét. A JTAG Live használatához nem szükséges a nagy Boundary Scan jártasság / tudás - a JTAG Technologies ezt a részét átvállalta.

Töltse le!

ÚJDONSÁG!

Az Equip Test támogatásával elkészült a JTAG promóciós fixture-ünk, amivel tűágy használatával tudjuk bemutatni a boundaryscan tesztelési eljárást.

JTAG CCHU Fixture

Szeretné kipróbálni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

Speciális akciók
GW Instek 20%-os akció
Bővebben
DraftSight - 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver
Bővebben
Altium Designer az új cégeknek!
Bővebben
Hírek
Izgalmas újításokat hozott az Altium 20-as verziója
Bővebben
Megjelent a SOLIDWORKS 2020
Bővebben
Megjelent az Altium Designer 19.1
Bővebben