2 x SQ10 probes for DMM (red/black) [6011]

14892 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
7014037
Category
Accessories

2x SQ10 szondák DMM-hez (piros/fekete)

In stock (7 pc.)

Sensepeek - 2 x SQ10 szonda DMM-hez (piros-fekete) [6011]

A Sensepeek új SQ sorozatú, kéz nélküli PCBite szondái szigeteltek, színkódolt kábeltartókkal vannak ellátva, és alacsonyabb súlyponttal rendelkeznek, ami még stabilabbá teszi őket az eredeti SP sorozatú szondákhoz képest. A kézmentes mérés, a cserélhető finom állású rugós teszttű és a minimalista kialakítás minden kedvelt jellemzője megmaradt, hogy a hagyományos méretű és kézi szondák elavulttá váljanak.
A Sensepeek összes kéz nélküli szondája az azonnali méréseket vagy a hosszú kioldási munkameneteket könnyedén elvégezhetővé teszi.
A minimalista kialakítás és a rugós teszttű lehetővé teszi, hogy egyidejűleg mérjen a finom osztású komponenseken és a közeli jeleken.
Az SQ szondák hossza és súlya is tökéletesen kiegyensúlyozott, hogy a PCBite PCB-tartókkal és alaplemezzel használható legyen, ami elengedhetetlen a handsfree funkcióhoz.
A szondatartó az összes PCBite szondához és tartóhoz hasonlóan erős mágnessel van ellátva az alapban, ami megkönnyíti a szonda elhelyezését és újrapozícionálását.
Az SQ sorozatú szondák a szondatartó nélkül is használhatók kézben, mivel szigetelt markolattal rendelkeznek, de a teljes potenciáljukat akkor használják ki, ha kéz nélkül mérnek.

Tartalmazza a következőket:
- 2x SQ10 szondák és tűhegyes teszttűk (piros/fekete)
- 2x banán dupont tesztvezeték (piros/fekete)
- 1x kábeltartó készlet (piros/fekete)
- 2x Extra teszttűk


Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
2 x SQ10 probes for DMM (red/black) [6011]
További információ
CategoryAccessories
MárkaSensepeek
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon