Altium Designer

Raktáron
SKU
TQ_Altium_Designer
Category
Software

Egységes elektronikai tervezői környezet.

In stock (0 pc.)

Altium - Altium Designer

A világ legszélesebb körben használt, legteljesebb és egységesített NYÁK tervezési környezete. Egyesíti a kapcsolási rajzot, az elrendezést és minden mást, amire a nyomtatott áramköri lapok tervezéséhez szüksége van.

Licenc tartalma:

 • Kapcsolási Rajz Szerkesztő
  Gazdag, iparágban bevált huzalozási eszközök készlete, számos tervellenőrző eszköz, kétirányú szinkronizáció a NYÁK-szerkesztővel és variánskezelés.
 • Könyvtárkezelés
  Intelligens platform kapcsolási rajzszimbólumok és NYÁK-alaprajzok rendszerezéséhez és karbantartásához, alkatrészek élettartamának ellenőrzéséhez, forgalmazói készlet online ellenőrzéséhez és az ellátási lánc tervezéséhez.
 • NYÁK-tervező
  Páratlan alapanyag kezelés és stack-up tervezés számtalan beállítással, mint a maratási tényező (etch factor) és rézfelületi érdesség modellek, intuitív paneltervezés, és natív 3D támogatás.
 • Rigid-Flex
  A hajlítási zónák és hajlítási vonalak egyértelmű meghatározása, az összes modern anyag támogatása, valamint valósághű 3D előnézet bármely rigid-flex lap egyszerű tervezéséhez és ellenőrzéséhez.
 • Nagysebességű és nagy alkatrész számú tervezés
  Gyors huzalkiegyenlítő motor, mely támogatást nyújt a bonyolult kiegyenlítési mintákhoz is. Beépített elektromágneses motor a pontos propagációs késleltetés és impedancia számításra. Valamitn a HDI (High Density Interconnect) struktúrák integrációjának egyszerű kezelése.
 • Adatkezelés
  Skálázható megoldás a tervezési munkaterületek, a projektéletciklus és a kiadáskezelés számára, csapatmunkával történő együttműködéssel, felhasználóbarát környezetben.
 • Gyártási rajzok
  Azonnali lap- és alkatrésznézeti modellek, MCAD-szerű méretezés és intelligens jelentések készítése a Draftsman segítségével. Egyszerűsítse a tervmódosításokat a létrehozott gyártmányrajz-sablonok és forrás tervezési információk összekapcsolásával.
 • Hierarchikus és többcsatornás dizájn
  Kiváló rugalmasság az összes hierarchiaszinten, hálóban és alkatrészben való intelligens navigációval, a többcsatornás tervek osztályon belüli legjobb támogatásával.
 • Kevert szimuláció
  Következő generációs SPICE motor a gyors és pontos szimulációhoz, valamint robusztus modelltámogatás.
 • Multi-board
  Termékszintű kapcsolási rajz a csatlakoztathatóság ellenőrzéséhez, valamint több lap gyors összeszerelése egyszerű beállítással és illesztéssel.
 • Interaktív huzalozás (Interactive Routing)
  A fejlett huzalozó motor, valamint a huzal és poligon szerkesztési képességei nyújtják a világ legjobb interaktív huzalozási élményét.
 • MCAD Kollaboráció
  Zökkenőmentes kétirányú interfész az iparág vezető MCAD-megoldásaival, beleértve a Solidworks, az Autodesk Inventor vagy az Autodesk Fusion 360 és a Creo programokat.
 • Gyártófájlok előkészítése
  Különböző gyártási formátumok támogatása, beleértve az ODB++, az IPC-2581 és a Gerber X2 formátumokat, beépített CAM-szerkesztővel. Nincs szükség további CAM-termékek megvásárlására, megtanulására vagy karbantartására.
 • 1 év előfizetés
  A legújabb tervezési technológiai frissítések
  24 órás élő chat támogatás
  Hozzáférés az AltiumLive közösséghez
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
Altium Designer
További információ
CategorySoftware
MárkaAltium
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon