B2981B

3215544 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
1693643670.791
Category
DMM / Digital Multi Meters
B2981B csak 1 darabonként vásárolható

B2981A Femto / Pikoamméter, 0,01 fA (elavult)

In stock (2 pc.)

KEYSIGHT - B2981A

A Keysight B298xA sorozatú Femto/Picoammeters és Elektrométerek/Nagy ellenállásmérők nem csak a legjobb mérési teljesítményt nyújtják, hanem példátlan funkciókat is biztosítanak a mérési megbízhatóság maximalizálása érdekében. A Femto/Pikoamméterek és az Elektrométerek egyaránt 0,01 fA (10E-17 A) minimális áramfelbontást kínálnak, ami gyakorlatilag minden meglévő és jövőbeli kisáramú mérési igényt kielégít. Az elektrométerek 1000 V-os feszültségforrással rendelkeznek, amely akár 10 PΩ (10E16 Ω) ellenállásmérést is támogat.
A B298xA sorozat 4,3"-os színes LCD-alapú grafikus felhasználói felülettel (GUI) rendelkezik, amely számos lehetőséget biztosít az adatok megtekintéséhez. A numerikus formátum mellett az adatok grafikonként, hisztogramként és trenddiagramként is megtekinthetők. Ezek az egyedülálló előlapi képességek megkönnyítik a tranziens viselkedés rögzítését, és lehetővé teszik a gyors statisztikai elemzések elvégzését PC nélkül. A B298xA sorozat olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek segítenek a külső kábelezés és a rögzítés mérési integritásának megőrzésében. A rendelkezésre álló Setup Integrity Checker szoftver lehetővé teszi a zajszintek összehasonlítását különböző kábelezési és rögzítési elrendezések esetén, lehetővé téve a mérőrendszer zajérzékeny területeinek azonosítását és elkülönítését. E lenyűgöző mérési képességek mellett a B298xA sorozat könnyen használható és kényelmes méréssegítő funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a korlátozott vagy semmilyen elektrotechnikai képzettséggel nem rendelkező felhasználók számára, hogy bonyolult elektromos jellemzési műveleteket végezzenek könnyedén.

Ez a készülék elavult, ajánlott csere: B2981B - Femto / Picoammeter, 0,01fA

Főbb jellemzők:
- Az interfész egy 4,3"-os színes LCD-képernyő, amely az adatokat könnyen olvasható trenddiagram vagy hisztogram formátumban jeleníti meg és formázza.
- Mérési felbontás: 6,5 számjegy
- Árammérés: A mérési értékek a következők: 0,01 fA - 20 mA
- Minimális tartomány: 2 pA
- Maximális leolvasási sebesség: 20 000 rdg/s
- Egyéb fő jellemzők: Egyéb fő jellemzők: Automatikus navigáció, 100 000 pontos mintapuffer, interfész (USB, LAN, GPIB, LXI Core), ingyenes PC vezérlő szoftver, stb.


Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
B2981B
További információ
CategoryDMM / Digital Multi Meters
Benchtop or HandheldBenchtop
Function GeneratorNem 
TouchdisplayNem 
MeasurementsDCI
Number of Wires2
Measurement Resolution [Digits] 6.5
MárkaKeysight Technologies
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Keysight_B2980B-Series_Datasheet_Ccontrols
Típus: pdf
Méret: 1.84 MB