GDM-8351

212459 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
1693634237.8385
Category
DMM / Digital Multi Meters
GDM-8351 csak 1 darabonként vásárolható

5½ (120.000 számláló) számjegyű kettős mérésű multiméter

Delivery time: approx. 4 deliverytime_w

GW INSTEK - GDM-8351

A GW Instek bemutatja a vadonatúj 5½ számjegyű, kettős mérésű multimétert ─ a GDM-8351-et, amely az azonos kategóriájú GDM-8251A-t váltja fel. A GDM-8351 VFD kettős kijelzővel, maximális 120 000 számlálással, 0,012%-os alap egyenfeszültség pontossággal és USB/RS232C csatlakozókkal rendelkezik, hogy a felhasználók számára mérési pontosságot, világos adatmegfigyelést és kényelmes csatlakozást biztosítson a személyi számítógéphez.

Az olyan alapvető mérési tételek mellett, mint az AC/DC feszültség, AC/DC áram, AC+DC feszültség/áram, 2W/4W ellenállás, frekvencia, hőmérsékletmérés, folytonossági csipogó és diódateszt, a GDM-8351 a kapacitásmérési funkcióval is fel van szerelve. A GDM-8351 továbbá számos kiegészítő funkciót is biztosít, beleértve a maximális/minimális értékeket, dB, dBm, összehasonlítás, leolvasás tartás, algoritmusok (MX+B, 1/X, %) stb., hogy megfeleljen a gyártási folyamatok tesztelésének, az oktatási kísérleteknek és a vizsgáló létesítmények mérési követelményeinek.

A külső vezérléshez a digitális I/O interfész tűje nemcsak az összehasonlító funkció által gyakran használt jelkimenetet biztosítja, hanem lehetővé teszi a felhasználók számára az egyes tűk jelkimenetének meghatározását is. Az öndefiníciós módban a felhasználók az I/O-t egyszerű digitális hardverként alkalmazhatják. A külső vezérlési követelményt az egyes csapokból származó jelekkel lehet elérni, így segítve a felhasználókat a hardver készítésének problémáinak csökkentésében.

A távvezérlés és az adatok lekérdezése tekintetében a GDM-8351, figyelembe véve a felhasználók szokásos gyakorlatát és az univerzális rendszer interfészét, szabványos RS-232C és USB interfészt biztosít a vezérlőprogramok szerkesztéséhez és a mérési eredmények olvasásához. Érdemes megjegyezni, hogy az USB-interfész használatához a felhasználók választhatnak USBCDC vagy USBTMC üzemmódot. Az USBTMC mód kiválasztása esetén a felhasználók pontosan ugyanúgy tudják vezérelni a műszert az USB interfésszel, mint a GPIB interfésszel; ezért a viszonylag drága GPIB csatlakozókábelre már nincs szükség.

Főbb jellemzők:
- Kettős mérés / kettős kijelzés
- Választható mérési sebességek
- Különböző mérési elemek és funkciók
- Kényelmes digitális I/O funkció
- Ingyenes szoftveres távvezérlés és adatlekérdezés
- Parancs-kompatibilitás


Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
GDM-8351
További információ
CategoryDMM / Digital Multi Meters
Benchtop or HandheldBenchtop
Function GeneratorNem 
TouchdisplayNem 
Measurement Resolution [Digits] 5.5
MárkaGWinstek
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
GWInstek_GDM-8351_Datasheet_Ccontrols
Típus: pdf
Méret: 1.50 MB