GSP-9300B

1340360 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
1693634360.8632
GSP-9300B csak 1 darabonként vásárolható

GSP-9300B 3GHz-es spektrumanalizátor

Delivery time: approx. 4 deliverytime_w

GW Instek - GSP-9300B

A GSP-9300B egy 3GHz-es spektrumanalizátor, amely megfelel az alapvető RF mérési követelményeknek. Biztosítja a 0,025 ppm frekvenciastabilitást; az 1 ppm/év öregedési sebességet; beépített előerősítőt; -149dBm/Hz alapzajt és több mint 20 mérési alkalmazást, beleértve az AM/FM modulációs jelelemzést, a jelcsatorna-elemzést és a CATV paraméterek vizsgálatát. A TG opcióval való kollokáció során a GSP-9300B képes frekvenciaválasz- vagy teljesítménylinearitási vizsgálatokat végezni az alkatrészek esetében.
A jelek megfigyeléséhez a GSP-9300B topográfiai megjelenítési módot biztosít, amely a színhőmérséklet segítségével képes megkülönböztetni a folyamatos vagy véletlenszerű jeleket. A spektrogram üzemmód időtengelyt biztosít a spektrumkijelzőn, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az idő referenciája alapján megfigyeljék a jelváltozásokat. Az osztott ablak mód lehetővé teszi az egyes megjelenítési ablakok eltérő paraméterbeállításait. A GSP-9300B emellett felhasználóbarát felhasználói felületeket is biztosít, mint például a megjelenítési mód, a súgó, a többnyelvűség, a gyors adatnaplózás stb. Az interfészek és a szoftverek közé tartozik az USB/RS-232/LXI/MicroSD/GPIB (opció)/DVI kimenet és a dedikált PC szoftver IVI Driver.
A GSP-9300B-t egyedülálló funkcióival, beleértve az automatikus ébresztést, a szekvencia funkciót és a határvonal tesztelést, kifejezetten a gyártósorok követelményeinek megfelelően tervezték. A hővezetés szabadalmaztatott kialakítása lehetővé teszi, hogy a GSP-9300B jelentősen csökkentse a bemelegedési időt, így gyorsítva a gyártási folyamatokat. Az opciók közé tartozik a nyomkövető generátor, a hordtáska, az akkumulátormodul, az EMI antennakészlet és a rack tartozékok. A GSP-9300B kompakt kialakítása megfelel akár a helyszíni tesztelésnek, akár az automatikus tesztelő rendszerekbe történő integrálásnak.
Összefoglalva, a GSP-9300B egy stabil, könnyű és univerzális tesztberendezés, amely a legideálisabb választás az oktatási piac, a gyártósor és az általános jelfelügyeleti alkalmazások stb. számára. A legfontosabb, hogy a GSP-9300B árazása minden képzeletet felülmúl, és az első számú választás a költségvetési szempontokat figyelembe vevő felhasználók számára.

Tulajdonságok:
- Frekvenciatartomány: 9kHz ~ 3 GHz
- 0,025ppm frekvenciastabilitás és 1ppm öregedési sebesség
- Beépített előerősítő, 50 dB-es csillapító és szekvenciafunkció
- RBW: 1Hz ~ 1MHz
- Érzékenység: -149dBm/Hz (@ Előerősítő bekapcsolva)
- Beépített AM/FM demoduláció és elemzés
- Beépített P1dB pont, harmonikus, csatornateljesítmény, N-dB sávszélesség, OCBW, ACPR, SEM, TOI, CNR, CTB, CSO, Noise Marker, frekvenciaszámláló, Time - Domain Power, Gated Sweep.
- Beépített spektrogram, topográfiai és kettős nézetű megjelenítési módok
- Távvezérlő interfész: LAN, USB, RS-232
- Opciók: Nyomon követő generátor, GPIB interfész


Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
GSP-9300B
További információ
MárkaGWinstek
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
DS_GSP-9300B_V1_E
Típus: pdf
Méret: 705.49 kB