GSP-9330

2231718 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
1693634361.0554
GSP-9330 csak 1 darabonként vásárolható

GSP-9330 3,25 GHz-es spektrumanalizátor

Delivery time: approx. 4 deliverytime_w

GW Instek - GSP-9330

A vadonatúj GSP-9330, a 3,25 GHz-es, nagy vizsgálati sebességű spektrumanalizátor a leggyorsabb 204 μs sweep sebességet biztosítja. A felhasználók a nagy sebességű pásztázási időn keresztül könnyen kezelhetik és elemezhetik a modulációs jeleket. A modulált jelek kezelésének kulcsa a gyors pásztázási idő és a jeldemodulációs funkciók. Az analóg AM/FM demodulációs és elemzési funkció mellett a GSP-9330 digitális jelek ASK/FSK és 2FSK demodulációs és elemzési képességeit is biztosítja. Napjainkban az EMC kérdések nagyon fontosak a terméktervezési folyamatokban. Ezért a GSP-9330 beépítette az EMC elővizsgálati megoldást az EMC-tesztek megkönnyítése érdekében. A GSP-9330 egyszerű és könnyű EMC-előtesztelési eljárásai jelentősen lerövidíthetik a felhasználók termékbevezetési ütemtervét.
A jelek mérésénél a sebesség az egyik figyelembe veendő specifikáció. Talán ez a legfontosabb specifikáció. A GSP-9330 akár 204 μs pásztázási sebességet is biztosít. A felhasználók a nagy sebességű pásztázási időn keresztül könnyen rögzíthetik az olyan átmeneti jeleket, mint a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS), frekvencia/amplitúdó modulációs jelek, Bluetooth frekvenciaugró jelek, hangolt oszcillátor vagy más zavaró jelek az ISM sávban.
A modulált jelek kezelésének kulcsa a gyors pásztázási idő és a jeldemodulációs funkció. Az analóg AM/FM demodulációs és elemzési funkció mellett a GSP-9330 ASK/FSK digitális jeldemodulációs képességet is biztosít. A széles körben használt, alacsony költségű és alacsony energiafogyasztású 2FSK modulációs jelekhez a GSP-9330 teljes körű tesztelési és elemzési funkciót is biztosít az igények kielégítésére.
A GSP-9330 megfelel az ügyfelek EMC-előtesztelési követelményeinek a termékfejlesztési és ellenőrzési szakaszokban. A felhasználók már a termékfejlesztés korai szakaszában felismerhetik és megoldhatják a problémákat, ami időt és pénzt takaríthat meg a termékfejlesztési és ellenőrzési díjra. Ennek eredményeképpen a felhasználók felgyorsíthatják a termékek bevezetésének folyamatát. A GSP-9330 beépített EMI dedikált 200/9 k/120 k/1 MHz szűrővel, 20 dB alacsony zajerősítővel és kvázi csúcs/átlag érzékelési móddal rendelkezik a sugárzási és vezetési tesztek elvégzéséhez a szondakészlettel való kollokáció után.
A GKT-008, a sugárzásvizsgálati szondakészlet egy teljes közeli mezőt vizsgáló szondakészletet biztosít a bonyolult mérési eljárások egyszerűsítésére és a laboratóriumokból származó 3m/10m-es távoli mezőt vizsgáló tesztek szimulálására. A GKT-008 használatával nagymértékben megtakarítható a mérnökök hibakeresési ideje és a laboratóriumokba való oda-vissza járás költsége. A GKT-008 együttműködhet a GSP-9330 nyomkövető generátor funkciójával az EMSpretests elvégzéséhez.
A vezetési tesztekhez a GKT-008 a LISN és az izolált transzformátorral együttesen végezhet elektromágneses vezetési teszteket. Ha a felhasználók aggódnak az EUT nagy feszültségváltozása vagy összetettsége miatt, a tranziens korlátozó alkalmazása biztonságosabbá teszi a vizsgálóberendezést.

Tulajdonságok:
- Frekvenciatartomány: 9kHz ~ 3,25GHz
- 0,025ppm frekvenciastabilitás és 1ppm öregedési sebesség
- RBW: 1Hz ~ 1MHz (3dB), 6dB EMI-szűrő: 200Hz, 9kHz, 120kHz, 1MHz
- Leggyorsabb pásztázási idő: 204us
- Érzékenység: -149 dBm/Hz (bekapcsolt előerősítővel)
- Beépített előerősítő, 50 dB-es csillapító és szekvenciafunkció
- Beépített EMC elővizsgálati funkció, kvázi csúcs/átlag EMI detektáló üzemmód
- Beépített 2FSK analízis, AM/FM/ASK/FSK demoduláció és analízis
- Beépített P1dB pont, harmonikus, CHPW, OCBW, ACPR, SEM, TOI, CNR, CTB, CSO, N-dB sávszélesség, Noise Marker, frekvenciaszámláló, TDP, Gated Sweep.
- Beépített spektrogram, topográfiai és osztott ablakos megjelenítési módok
- Távvezérelhető EMI mérő szoftver: SpectrumShot
- Távvezérlő interfész: LAN, USB, RS-232
- Opciók: Nyomon követő generátor, GPIB interfész


Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
GSP-9330
További információ
MárkaGWinstek
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
DS_GSP-9300B_V1_E
Típus: pdf
Méret: 705.49 kB