aim TTi

aim TTi

aim TTi

Az Aim-TTi (Thurlby Thandar Instruments) kiváló minőségű, költséghatékony laboratóriumi tápegységeket gyárt. 

Kínálatukban az asztali teszt- és mérőműszerek átfogó  választéka elérhető: funkció-, és tetszőleges függvény generátorok,  multiméterek, és egyszerű rádiófrekvenciás egységek.

Akár a kutatás és fejlesztés, vagy az oktatás területén tevékenykedik, a TTi remek választás lehet Önnek.

A Thurlby Thandar Instruments Ltd. eredete az 1970-es  évek végéből származik. Akkoriban két különálló vállalat, a Thurlby  Electronics Ltd. és a Thandar Electronics Ltd. egyaránt foglalkozott  elektronikus tesztberendezések tervezésével és gyártásával. 

Az 1980-as években a Thurlby a feszültségellátásra, a  nagyfelbontású multiméterekre és a digitális tárolóegységekre, míg a  Thandar inkább a funkciógenerátorokra, frekvenciaszámlálókra és logikai  analizátorokra specializálódott.

1989-ben a két vállalat új szervezetként - Thurlby  Thandar Instruments Ltd. - egyesült, és megkezdte a terjeszkedést. Ettől  kezdve számos új termékkel bővült a portfóliójuk.

A megbízhatóság és a minőség fenntartása érdekében  minden TTi terméket Európában gyártanak. Ma a TTi az egyik  legjelentősebb európai, laboratóriumi tápegység és általános célú  elektronikai mérőműszer gyártó.

Nézet: Lista

25-36/75 termék

Növekvő sorrendbe
Oldal
oldalanként