arm KEIL

arm KEIL

Termékek, melyek átváltoztatják vállalkozását

Az Arm a chiphez szükséges IP-től a felhőszolgáltatások biztosításáig, amelyek lehetővé teszik a szervezetek számára a termékek telepítésének biztonságos kezelését a termékek teljes életciklusa során, teljes körű megoldást kínál partnerei és ügyfelei számára az Internet of Things (IoT) témakörben.

Az innováció mindennapos felgyorsítása

Az Arm architektúra szakértői által létrehozott fejlesztési megoldásaink célja, hogy felgyorsítsák a termékfejlesztést a SoC-architektúrától a szoftveralkalmazások fejlesztéséig. A legkisebb Cortex-M sorozatú mikrokontroller-érzékelőtől egészen a szuperszámítógépekig, az Arm fejlesztőeszközei és tervezési szolgáltatásai világszerte segítik a mérnököket abban, hogy olyan piacvezető termékeket hozzanak létre, amelyek teljes mértékben kihasználják az Arm-alapú rendszerek képességeit.

Mindig egy lépéssel előrébb

A processzorainkkal és architektúráinkkal együtt tervezett és optimalizált Arm eszközök a legátfogóbb támogatást nyújtják az új hardveres IP-technológiákhoz jóval azok megjelenése előtt. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy a projektek hamarabb elkezdődjenek és befejeződjenek, hanem azt is biztosítja, hogy a szoftver az összes hardveres képességet feltárja, hogy a lehető legjobb teljesítményt és biztonságot nyújtsa. Nem meglepő, hogy a 10 legnagyobb globális félvezetőgyártó vállalat mindegyike Arm eszközöket használ.

Kiválóságra tervezve

Az Arm több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az ügyfelei mérnöki projektjeinek sikerét segítő fejlesztőeszközök készítésében, és eszközeinket már több milliárd szállított elektronikai egység fejlesztésében használták. Belső fejlesztési folyamatainkat minőség és funkcionális biztonsági minősítésre való alkalmasság szempontjából terveztük és független módon validáltuk. A gyakorlat teszi a tökéletest.

Szakértelem a csapból is 

A hardver- és szoftverfejlesztési projektek természetüknél fogva összetettek. Miközben folyamatosan fejlesztők ezreinek visszajelzéseit használjuk fel bizonyos feladatokat egyszerűsítő eszközök létrehozásához, mindig lesznek olyan pillanatok, amikor egy segítő kézzel gyorsabban el lehet érni a dolgokat. Az iparág vezető ügyfél-elégedettségi szintjével az Arm technikai támogató csapatának szakértői éjjel-nappal rendelkezésre állnak, hogy projektjét átjuttassák a célon.

Fejlesztési eszközök és szoftverek

Az Arm fejlesztési megoldásait úgy tervezték, hogy felgyorsítsák a termékfejlesztést a SoC-architektúrától a szoftveralkalmazások fejlesztéséig. A legkisebb Cortex-M sorozatú mikrokontroller-érzékelőtől a szuperszámítógépekig az Arm fejlesztőeszközei és tervezési szolgáltatásai világszerte segítik a mérnököket olyan piacvezető termékek kifejlesztésében, amelyek teljes mértékben kihasználják az Arm-alapú rendszerek képességeit.

Nézet: Lista

1-12/60 termék

Növekvő sorrendbe
Oldal
oldalanként