Epishine

Epishine

Epishine

Az Epishine üzleti tevékenysége a nyomtatott szerves napelemek gyártásában elért úttörő áttöréseken alapul.

Meghatározó pillanatok

Megbontó folyamatlépéseik egyedülálló méretezhetőséget biztosítanak a gyártás szempontjából, és az iparágban vezető hatékonyságot biztosítanak gyenge fényviszonyok mellett is. Az Epishine első termékét beltéri, alacsony energiafelhasználású világításra optimalizálták. Ez egy kicsi, vékony és rugalmas fénycella, amely újrahasznosítható műanyagra nyomtatva könnyen integrálható kis elektronikába, ahol a környezeti fényt elektromossággá alakítja.

5fe3241b35f22123247b7e99__-crelle-_DSC7174-p-1080

Első termék

Első termékünk beltéri alacsony energiafelhasználású világításra optimalizált. Ez egy kicsi, vékony és rugalmas fénycella, amely újrahasznosítható műanyagra nyomtatva könnyen beépíthető vezeték nélküli termékekbe, ahol a környezeti fényt elektromos árammá alakítja. A fénycellák részben vagy teljesen vezeték nélküli érzékelők és hasonló eszközök áramellátására használhatók egyre inkább összekapcsolt világunkban.

5fe324ad23c64c5ac186e741__-crelle-_DDS8013-p-1080

Szenvedélyes csapat - Jövőbe mutató vízió

Hosszú távú célunk, hogy a nyomtatott szerves napelemek terén élen járjunk, és lépésről lépésre lehetővé tegyük a világ legjobban skálázható, erőforrás-hatékony és megfizethető napelemét. A 2016-ban alapított vállalat 25 alkalmazottat foglalkoztat, székhelye, laboratóriuma és gyártása Linköpingben található.

Nézet: Lista

1 elem

Növekvő sorrendbe
oldalanként