Keysight Technologies

Keysight Technologies

Keysight Technologies

Keysight Technologies Inc. (NYSE: KEYS) a világ vezető elektronikai méréstechnikai vállalata, amely a vezeték nélküli, moduláris és szoftveres megoldások innovációjával átalakítja napjaink mérési élményét. A HP és Agilent örökségével a Keysight világszínvonalú platformokkal, szoftverekkel és következetes méréstudományi eredményekkel nyújt megoldásokat a vezeték nélküli kommunikáció, a repülőgépipar és a védelem, valamint a félvezetők piacán. A vállalat 9500 alkalmazottja több mint 100 országban szolgálja ki ügyfeleit.

A Keysight név két angol szóból származik: key, ami nélkülözhetetlen vagy lényeges, a hozzáférés eszköze; és insight, ami a látás képességét, a látás és az érzékelés képességét jelenti. A név azt jelenti, hogy látja azt, amit mások nem látnak, és rendelkezik a kritikus vagy kulcsfontosságú rálátással a változó technológiai környezet megértéséhez és feltárásához.

Termékeik között megtalálhatók többek között hőkamerák, oszcilloszkópok, LCR mérők, digitális multiméterek, szigetelés ellenállás mérők, multifunkciós mérőműszerek, lakatfogók, vezeték nélküli megoldások.

Nézet: Lista

1-12/524 termék

Növekvő sorrendbe
Oldal
oldalanként