Sensepeek

Sensepeek

Sensepeek

A Sensepeek egy magántulajdonban lévő kutatás és fejlesztéssel foglalkozó svéd vállalat. 2015-ben alapították mérnöki fókusszal kifejezetten a gépészeti-, szoftveres- és hardveres megoldásokra. A vállalat székhelye Velling, mely Svédország déli részén található. 2016 óta a vállalat fő célja, hogy minél kiválóbb fejlesztési eszközöket nyújtsanak a K+F részleg számára.

A Sensepeek emellett eredeti tervezői, gyártói (ODM) megoldásokat is kínál. PCBite megoldásaival márkamegújulásra ösztönözve a Svéd és Ázsiai gyártókat. A K+F tevékenység, az összeszerelés és a minőségellenőrzés Svédországban történik, valamint közvetlen értékesítés folyik viszonteladók és webáruház révén logisztikai központtal szintén Svédországban.

Termék áttekintő

PCBite készletek:

Megoldás forrasztáshoz, ellenőrzéshez és kéz-nélküli mérésekhez. A  PCBite egy olyan termékcsaládot takar, amelynek segítségével könnyedén  szerelheti és bemérheti NYÁK-jait a termékfejlesztés során. Az erős  mágnesek és rozsdamentes alaplemez révén válik az egész rendszer  egyszerre rugalmassá és felhasználóbaráttá.

Kéz-nélküli mérőfejek:

A mérőfejek stabilak, azonnali mérésre képesek, illetve plusz kéz nélkül  használhatók a kedvenc mérőműszerekkel, ami lehet akár egy multiméter,  logikai analizátor, debugger vagy oszcilloszkóp is.

Tartozékok és pótalkatrészek:

Kábelek, tartók és egyebek

  • Szigetelő lap
  • Kábelek - 2x4 Saleae
  • Kábel tartozékok - PCBite mérőfej
  • Teszt-tűk, szigetelések, megkülönböztető jelölések
Nézet: Lista

1-12/27 termék

Növekvő sorrendbe
Oldal
oldalanként