Swissbit

Swissbit

A Swissbit AG a tárolási és beágyazott IoT alkalmazásokon alapuló megoldások egyetlen független európai gyártója.  A Swissbit ötvözi az ezen a területen szerzett egyedülálló szaktudását a  fejlett csomagolási ismeretekkel. Ez a szakértelem lehetővé teszi  ügyfeleink számára, hogy megbízhatóan tárolják és védjék adataikat  kritikus iparágakban, a hálózati kommunikáció az autóipar, az orvosi és a  pénzügyi alkalmazások keretében az interneten keresztül (IoT). A  Swissbit nagy megbízhatósággal, hosszú távú elérhetőséggel és egyedi  optimalizálással fejleszti és gyártja ipari szintű tárolási és “Made in  Germany” biztonsági megoldásait.

A Swissbit termék kínálata tartalmaz többek között PCIe és SATA  interfésszel rendelkező SSD-ket, például mSATA, Slim SATA, CFast™, M.2  és 2.5”, valamint CompactFlash, USB flash meghajtókat, SD  memóriakártyákat, micro SD memóriakártyákat és NAND alapú BGA-kat, mint  például az MMC. A biztonsági termékek különféle alkalmazásspecifikus  kiadásokban érhetők el, például USB flash meghajtók, SD memóriakártyák  és micro SD memóriakártyák.

A beágyazott IoT rendszerek, azaz az interneten keresztüli  hardver-alapú biztonsági megoldások az adatok és az eszközök védelmére,  mint új üzleti terület meghódításaként a Swissbit most már integrált,  hardver-alapú biztonsági megoldásokat is kínál hitelesítésre,  rejtjelezésre, adatvédelemre flash memória alapú M2M kommunikáció és  adattárolás részeként. A Swissbit termékei megbízhatóan és biztonságosan  tárolják és védik az adatokat.

Nézet: Lista

37-48/1127 termék

Növekvő sorrendbe
Oldal
oldalanként