N2820A: 3 MHz/50uA High Sensitivity AC/DC Current Probe (2-ch)

2370578 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
7005877
Category
Accessories

2 csatornás nagy érzékenységű áramszonda 50 μA-tól 5 A-ig

Delivery time: approx. 7 deliverytime_w

KEYSIGHT - N2820A

Ahogy a modern akkumulátoros eszközök és integrált áramkörök egyre környezetbarátabbá és energiatakarékosabbá válnak, egyre nagyobb szükség van nagy érzékenységű, alacsony szintű árammérésekre annak biztosítása érdekében, hogy ezen eszközök áramfelvétele elfogadható határértékeken belül maradjon. Az N2820A nagy érzékenységű szondát nagy dinamikai tartományú, nagy érzékenységű mérések elvégzésére tervezték, hogy megfeleljen a mai kihívást jelentő árammérési igényeknek.
Az ultraérzékeny N2820A AC/DC áramszonda 50 uA-tól 5 A-ig terjedő méréseket támogat Keysight oszcilloszkópokon. Az N2820A interfész egy MBB (make-before-break) csatlakozót használ, amely lehetővé teszi a DUT több helyének gyors szondázását anélkül, hogy ki- vagy be kellene forrasztani a vezetékeket.
Az N2820A 2 csatornás áramszonda két oszcilloszkóp csatornához csatlakozik, hogy egyidejűleg alacsony és magas nyereségű nézeteket biztosítson a szélesebb dinamikatartományú mérésekhez, míg az N2821A 1 csatornás áramszonda egyszerre egy, a felhasználó által választható nézetet biztosít.
Az Infiniium S-sorozatú nagyfelbontású oszcilloszkópokkal együtt használva a végső, nagy érzékenységű mérési megoldáshoz. Használja az Infiniium oszcilloszkópokon a görbe alatti területmérést (Charge), ahol egyszerűen kiszámíthatja az integrált áramfelvételeket az idő múlásával Coulombban.Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
N2820A: 3 MHz/50uA High Sensitivity AC/DC Current Probe (2-ch)
További információ
CategoryAccessories
MárkaKeysight Technologies
T&M Accessory TypeActive Probe
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Keysight_N2820A-N2821A_Datasheet_Ccontrols
Típus: pdf
Méret: 2.35 MB