Exkluzív SOLIDWORKS licenc Akció!

Fedezze fel korlátozott idejű ajánlatunkat

Örömmel jelentjük be, hogy egy páratlan lehetőséget kínálunk Önnek, hogy fejlessze tervezési folyamatait és új magasságokba emelje projektjeit. Korlátozott ideig, 2024. június 30-ig exkluzív promóciót hirdetünk a SOLIDWORKS-licencekre, hogy kreativitásának és hatékonyságának semmi se szabjon gátat. Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy kihasználja az új hálózati licencek és a meglévő követések 2024. július 1-jétől érvényes áremelkedését.

Mire számíthat:

  1. Kedvező árazás: Ismerje meg a vissza nem térő lehetőséget, és használja ki kiemelkedő árképzési lehetőségeinket! Örökös licenceinken túl amennyiben meglévő örök lincecenceit bérleti konstrukcióra cserélné órási kedvezményekben részesül.
  2. Mennyiségi kedvezmény: Egynél több licencben gondolkodik? Szerencséje van! Promóciónk nagyobb kedvezményt kínál több SOLIDWORKS vásárlása esetén, így maximálisan kihasználhatja a szoftverben rejlő potenciált. Tapasztalja meg a zökkenőmentes együttműködés erejét és a vele járó rugalmasságot. Most mindezt a nagyobb kedvezménnyel több licenc vásárlása esetén.
  3. Értéknövelés: Legyen akár SOLIDWORKS felhasználó, vagy most először gondolkodik SOLIDWORKS vásárlásán, a SOLIDWORKS hasznos újdonságokat tartalmaz, amelyek célja az értékek és felhasználói élmény növelése. Használja ki a hozzáadott értéket, kedvező ár és kiemelkedő megtérülési idő biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki befektetéséből.

A Computer Controlsnál hiszünk abban, hogy a siker a folyamatos fejlesztés és innováció alapjára épül. A SOLIDWORKS segítségével elképzeléseit valóra válthatja, és magabiztosan hajthatja előre vállalkozását.

 Tegye meg az első lépést:

Ragadja meg a lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Tudjon meg többet exkluzív promóciónkról, és arról, hogyan emelheti projektjeit a következő szintre a SOLIDWORKS segítségével. Szakértő csapatunk minden kérdésében segíti Önt és biztosítja, hogy vállalkozása számára a leginkább megalapozott döntést hozza meg.

Published at: 24-05-2024