Új partnerkapcsolat - e-peas

Új partnerkapcsolat - e-peas

Az e-peas egyedi, kis méretű PMIC készülékei (Power Management IC) fény, hő, rezgés vagy magas frekvenciájú hullámokból gyűjtik az energiát. Az adott környezettel összhangban hatékony környezeti energiagazdálkodási megoldások állnak rendelkezésre, amelyek összegyűjtik, tárolják és optimalizálják az energiát.

A chip-tervezés miniatürizálása a hatékony energiahozammal és az egyidejű energiatermeléssel együtt állandó kihívást jelent a terméktervezők számára, különösen a vezeték nélküli ipari és IoT-termékek tekintetében. Meg kell növelni az akkumulátor teljesítményét, növelni kell a rugalmasságot és csökkenteni kell a csere költségeit.

Az e-peas egyedi, kis méretű PMIC készülékei (Power Management IC) fény, hő, rezgés vagy magas frekvenciájú hullámokból gyűjtik az energiát. Az adott környezettel összhangban hatékony környezeti energiagazdálkodási megoldások állnak rendelkezésre, amelyek összegyűjtik, tárolják és optimalizálják az energiát. Például az integrált AEM10941 energiagazdálkodási rendszer fényből állít elő energiát azáltal, hogy 7 cellás napelemekből egyenáramot von le és egy újratölthető elemben tárolja.

Az e-peas hatalmas tudáspotenciálú termékkínálata szinergiában van a már meglévő termékkínálatunkkal, mely ezáltal még nagyobb profitértékkel bír ügyfeleink számára. Hiszen minden eszközt és szakértői támogatást, tanácsot egyetlen forrásból kapnak. Például: SiLabs IoT boards, Miromico DevKits, LoRaWan eszközök.

Az e-peas portfóliójában megtalálhatóak energiatakarékos IC-k, mikrokontrollerek és szenzorok, melyekről itt tájékozódhat:

Még több az e-peas-ről és termékeiről

Published at: 21-04-2021