U1233A

148323 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
1693634445.5938
Category
DMM / Digital Multi Meters
U1233A csak 1 darabonként vásárolható

 U1233A 3.5 számjegyű kézi multiméter

Delivery time: approx. 5 deliverytime_w

KEYSIGHT - U1233A

Új Keysight Technologies, Inc. U1230 sorozatú kézi DMM-ek - az elsők, amelyek egy kézi készülékben kombinálják a beépített LED-es zseblámpát, a hangjelzéseket és a vizuális figyelmeztetéseket, valamint az érintésmentes váltakozó feszültség érzékelést.
Akár sötét van, akár zajos vagy akár veszélyes, az U1230 sorozatú kézi digitális multiméterek olyan funkciókkal tartják Önt felkészülve, amelyek a legrosszabb forgatókönyveket is megelőzik. Az ergonomikus formájú kéziműszer lehetővé teszi, hogy a beépített zseblámpával egy kézzel megvilágítsa a vizsgálati területet, miközben a mérési funkciókat a forgótárcsával választja ki. A Vsense érintésmentes feszültségérzékelést végez, míg a folytonosság érzékelését a hangjelzés és a villogó háttérvilágítású kijelző megkönnyíti. Az U1230 sorozatú készülékkel jobban dolgozhat az adott körülmények között.
A rosszul megvilágított környezetben dolgozó kézi felhasználók számára készült U1230 sorozat lehetővé teszi, hogy a könnyen aktiválható beépített zseblámpával egy kézzel megvilágítsa a vizsgálati területet, miközben méréseket végez. Ergonomikus formája jól illeszkedik a kézhez, míg a könnyen hozzáférhető forgótárcsa lehetővé teszi a mérési funkciók kiválasztását.
Az U1230 sorozatot sötét és zajos környezetben történő folytonossági érzékelésre tervezték. A hangjelzés és a villogó háttérvilágítású kijelző fokozott vizuális és hangjelzést biztosít a folytonosság jelzésére.
A Vsense, az U1233A modellben található egyedülálló funkció az érintés nélküli feszültségérzékelést végzi. Nagyobb biztonságot nyújt a veszélyes munkakörnyezetben végzett mérések során, mivel elkerüli a forró vagy feszültség alatt álló vezetékekkel való érintkezést. A feszültség érzékelésekor a mérések hatékonyabb elvégzése érdekében - különösen sötét vagy zajos környezetben - a sípoló riasztás és a villogó LED-fény egyedülálló kombinációját produkálja.

Főbb jellemzők:
- Beépített LED-es zseblámpa a vizsgálati terület megvilágításához
- Villogó háttérvilágítás kiegészítő vizuális figyelmeztetésként zajos környezetben végzett folytonossági vizsgálatok során
- Vsense az érintésmentes feszültségérzékeléshez
- Adatnaplózási képesség (legfeljebb 10 leolvasás tárolása)
- IR-USB-csatlakozás az adatok PC-re történő átviteléhez a rögzítéshez (adapter külön kapható).


Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
U1233A
További információ
CategoryDMM / Digital Multi Meters
Benchtop or HandheldHandheld
Function GeneratorNem 
TouchdisplayNem 
Number of Wires2
Measurement Resolution [Digits] 3.5
MárkaKeysight Technologies
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
5990-7550
Típus: pdf
Méret: 2.66 MB