AFG-3021

545380 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
1693634346.5644
Category
Function Generators
AFG-3021 csak 1 darabonként vásárolható

20 MHz-es egycsatornás önkényes funkciógenerátor

Delivery time: approx. 4 deliverytime_w

GW Instek - AFG-3021

Az AFG-3000 sorozatú önkényes függvénygenerátorok 20MHz/30MHz-es egy- és kétcsatornás modelleket tartalmaznak, amelyeket az ipari, tudományos kutatási és oktatási alkalmazásokhoz terveztek. Az izolált kimenet kialakításában minden kimeneti csatorna földelt szigetelésű, amely alkalmas lebegő áramkör tesztalkalmazásokhoz. Például egy AFG-3000 csatlakoztatásával egy tápegység egyenfeszültségéhez, a maximális AC-DC kaszkádolt kimenet eléri a +42V vagy -42V értéket. A kétcsatornás modellek minden csatornája önállóan működtethető, vagy több egység egyszerre működhet a földelési referencia figyelembevétele nélkül. Alkalmazási területek például az autóelektronika gyújtásvezérlő vagy sebességváltó berendezése. A sorozat 250MSa/s mintavételi sebességgel, 16 bites felbontással és 8M pont memóriamélységgel rendelkezik az önkényes hullámforma generálásához. A felhasználók nemcsak a szerkesztett hullámformákat menthetik a memóriába, hogy tetszőleges hullámformákat hozzanak létre, hanem az AFG-3000 beépített DSOLink funkciója révén hullámformákat is újraépíthetnek egy GW Instek digitális tároló oszcilloszkóppal.
Az AFG-3000 sorozat támogatja a szinkronizált fázist a többcsatornás működéshez 6 egységig és 12 csatornáig. Referencia bemeneti csatlakozó áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi egy külső 10 MHz-es időbázis csatlakoztatását a belső óra szinkronizálásához és a frekvencia kimeneti pontosság növeléséhez. A sorozat támogatja a frekvencia pásztázást és az amplitúdó pásztázást, amely más funkciókat is képes integrálni, beleértve a lineáris/logaritmikus, egyirányú (fűrészfog)/kétirányú (háromszög), folyamatos/egyszeri trigger/kapcsolt trigger funkciót, hogy különböző alkalmazási követelményeknek feleljen meg különböző pásztázási módszerek alkalmazásával. A frekvencia pásztázás az elektronikus alkatrészek, például a szűrő és az alacsony frekvenciájú erősítő frekvenciaválaszát vizsgálja. Az amplitúdós sweep szimulálja a rezgésvizsgálatokat (rezgésvizsgálót igényel), és különböző anyagok öregedési tesztjeit, valamint az alacsony frekvenciájú erősítő linearitási tesztjeit is elvégzi.
Az AFG-3000 sorozat fő jellemzői közé tartozik a kimeneti amplitúdó 1mVpp-től 10Vpp-ig (50 ohmos terheléssel csatlakoztatva); frekvenciatartomány 1uHz-től 20MHz-ig vagy 30MHz-ig; 1uHz frekvenciafelbontás; és beépített szinusz, négyzet, impulzus, háromszög, rámpa, egyenfeszültség, harmonikus és zaj. Az impulzus hullámforma szélessége, az emelkedési élidő és az impulzus hullámforma esési élideje rugalmasan beállítható. Az impulzus hullámforma 0,017% -tól 99,983% -ig terjedő munkaszünettel alkalmazható triggerjelként. A felhasználók 65 beépített függvényhullámformán keresztül végezhetnek tetszőleges szerkesztést. A sorozat támogatja az AM/FM/PM/FSK/PWM modulációt, a frekvencia sweepet, az amplitúdó sweepet és a burstot az ipari alkalmazási követelmények kielégítésére. A kétcsatornás modellek SUM modulációt, csatolást, követést és fázist biztosítanak a differenciális jel, a fázisvezérlés és az erősítő torzítás vizsgálati követelményeinek kielégítésére. A beépített 8. harmonikus jelgenerátor szimulálja a kapcsoló tápegységek harmonikus jelét, és teszteli az EMI teljesítményszűrő jellemzőit is. Az AFG-3000 sorozat ingyenes önkényes hullámforma-szerkesztő szoftvert (AWES) biztosít a felhasználók számára a beépített diagramok hullámformáinak gyors szerkesztéséhez a mérések elvégzése érdekében.

Jellemzők:
- 1uHz-től 20 vagy 30MHz-ig, 16 bites felbontás 1 mVpp-től 10 Vpp amplitúdóig. 1 vagy 2 csatorna (s)
- 250 MSa/s mintavételi sebesség a nagyobb időfelbontású tetszőleges hullámformákhoz
- 8M pont/csatorna szabványos hullámforma memória
- Bemeneti/kimeneti jelföldelés a házaktól függetlenül, és a csatornák közötti jelföldelés is szigetelt.
- Szinkronizált fázis akár 6 egység és 12 csatorna esetén is működik
- Az impulzus hullámforma paraméterei egymástól függetlenül beállíthatók a pontosabb időzítés érdekében
- Harmonikus jelgenerátor
- A kétcsatornás modellek támogatják a SUM modulációt, a csatolást, a követést és a fázisfunkciókat
- Beépített AM/FM/PM/FSK/PWM/SUM moduláció, sweep és burst funkciók
- USB/LAN/GPIB (opcionális) műszer vezérlő interfész biztosítása
- IQ alapsávú hullámforma kimeneti funkció az AFG-3032/3022 számára


Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
AFG-3021
További információ
CategoryFunction Generators
Channel(s)1
MárkaGWinstek
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
BH_AFG-3000_E
Típus: pdf
Méret: 3.36 MB