Alkatrészek

Teljesítmény- és megoldásorientált alkatrészek beszerzése

A chip piac jelenlegi helyzete nagy kihívást jelenthet az alkatrészbeszerzés és a gyártástervezési ellátási láncok számára. A Computer Controls az elektronikus alkatrészek és félvezetők beszerzése témakörében szolgáltatások széles skáláját kínálja Önnek. A kezdeti tervezési és rendszerkoncepciótól kezdve a gyártáson át a teljes életciklus-menedzsmentig - mi biztosítjuk a megfelelő félvezetőket és elektronikus alkatrészeket, valamint a professzionális műszaki támogatást. Ha függetlenségről és átláthatóságról van szó, mi vagyunk az Ön minősített partnere a teljesítmény- és megoldásorientált alkatrészbeszerzésben.

 

Az alkatrészbeszerzés tartalma:

  • Franchise márkák
  • Design-in támogatás
  • Globális beszerzés
  • Excess management

Franchise márkák

A megfelelő alkatrészek megfelelő időben történő beszerzése során műszaki tanácsadást és megfelelő alternatívákat kínálunk, hogy segítsük Önt a helyes döntések meghozatalában a tervezéshez, a prototípusgyártáshoz és a sorozatgyártáshoz.

Design-In támogatás

A franchise-gyártók számára történő tervezéssel a projekt indulási fázisától kezdve a termékfejlesztésen át a megvalósításig és a sorozatgyártásig kísérjük Önt. Félvezetőgyártóinkkal szorosan együttműködve biztosítjuk Önnek a megfelelő mintákat.

Globális beszerzés

Speciális beszerzésünk félvezető készleteket biztosít Önnek világszerte a lehető legjobb áron. Élvezze beszállítói hálózatunk előnyeit. Éves keretrendeléseket és hosszú távú tárolást, valamint műszaki támogatást és elavulás kezelést is kínálunk.

Excess management

Kényelmesen kiszervezheti feleslege kezelését. Kezeljük az Ön számára a fel nem használt készletek vagy felesleges félvezető- és elektronikai alkatrész-készletek elosztását, felszabadítva a felesleges tőkét, amelyet máshol befektethet.

BOM feltöltése

Állítsa össze a termék gyártásához szükséges teljes alkatrészjegyzéket (BOM). Az alkatrészek listáját egyszerűen elküldheti nekünk a BOM feltöltésünkön keresztül. Minél részletesebb és tervezettebb az alkatrészjegyzék, annál gyorsabban tudjuk garantálni a gyártósorok ellátását. Logisztikai központunkban raktárainkat az Ön igényeihez, gyártási ciklusaihoz igazítjuk, és azonnal szállítunk.


Lépjen kapcsolatban szakértőinkkel

Cégünk rendelkezik azzal a szakértelemmel és a speciálisan kiválasztott félvezetőportfólióval, amellyel kielégíthetjük az Ön igényeit és megvalósíthatjuk az elképzeléseit a teljesítmény- és megoldásorientált alkatrészbeszerzés terén.

1-12/9854 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe

1-12/9854 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe