Franchise márkák

Félvezetőkre specializálódva – Franchise márkáink

Portfóliónkban számos márka kínálatából talál félvezetőket, elektronikus eszközöket és alkatrészeket.  Emellett speciálisan a  fejlesztési és a műszaki beszerzés területén az új termékek és intelligens technológiák rövid piacra jutási idejére összpontosítunk.


Lehetővé tesszük, hogy az általunk kínált elektronikai megoldásokkal egy jobban összekapcsolt, biztonságosabb és fenntarthatóbb világot hozzon létre. Segítünk csökkenteni a fejlesztési-, tesztelési- és gyártásának összkötlségeket, valamint növelni a termelékenységét. Támogatjuk Önt a termékintegrációban, és biztosítjuk a teljes funkcionalitást ügyfelei elégedettségére.


Az általunk forgalmazott márkákkal leegyszerűsítjük a félvezetők és elektronikai alkatrészek beszerzését!
Kérdése van a termékcsaládunkkal, az aktuális készletekkel, a szállítással vagy webshopunkkal kapcsolatban? 

Forgalmazott márkák

Fókuszban a felhasználási területek

Minden félvezető, chip, elektronikus alkatrész, elektronikus alkatrész, MCU, mikrokontroller, IC, integrált áramkörök, kapcsolók, multiplexerek, teljesítménykezelő IC, órák és időzítés, audio számos területen használható.

  • Információs és kommunikációs technológia > ICT, fotonika, vezetékes hálózatok, 5G/6G, vezeték nélküli infrastruktúra.
  • Ipari > tesztelés és mérés, Smart Energy and Power, gyár- és épületautomatizálás, világítás, orvosi és hálózatba kapcsolt egészségügy, hálózati infrastruktúra, smart városok.
  • Vállalati rendszerek > adatközpont, vállalati számítástechnika, vállalati gépek, intelligens kiskereskedelem
  • Személyi elektronika > Adattárolás, játék, mobiltelefonok, intelligens otthon, otthoni szórakoztatás, PC és notebookok, táblagépek, TV, hordható eszközök.
  • Technológiák > Kvantumszámítástechnika, IoT, biztonság és védelem, megfigyelés, alaptechnológiák

Lehetővé tesszük, hogy az elektronikai megoldások összekapcsolt, biztonságosabb és fenntarthatóbb világot teremtsenek. Ezáltal segítünk Önnek csökkenteni a megoldások fejlesztésének, tesztelésének és gyártásának összköltségét, és növelni a termelékenységét. Támogatjuk Önt a termékintegrációban, és biztosítjuk a teljes funkcionalitást ügyfelei megelégedésére.

Kérdése van a termékcsaládunkkal, az aktuális készletekkel, a szállítással, az érdeklődéssel vagy webshopunkkal kapcsolatban? Mi leegyszerűsítjük a franchise márkáinktól származó félvezetők és elektronikai alkatrészek beszerzését!

1-12/4521 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe

1-12/4521 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe