Test & Measurement

Megbízható teszt- és mérőműszerek a Computer Controls-tól

Az elektronikai termékek fejlesztése, tesztelés és gyártása során egyaránt kulcsfontosságú szerepet játszanak a pontos teszt- és mérőműszerek. A precíz mérések nem csak a minőséget garantálják de elősegítik a hibakeresést, hozzájárulnak a hatékony és megbízható elektronikai termékek megszületéséhez és biztosítják, hogy az alkatrészek és a komplett rendszerek megfeleljenek a rájuk vonatkozó szabványoknak és az előírtak szerint működjenek. A tervezési fázisban pedig kifejezetten kritikus a lehetséges hibák mielőbbi, pontos feltárása, hogy a mérnökök optimalizálni tudják a prototípusok működését, megbízhatóságát és hatékonyságát. Mindezzel egyaránt pénzt és erőforrásokat megspórolva.

A teszt- és mérőműszerek lehetővé teszik az elektronikai rendszerek pontos kalibrációját a megbízható tesztelés és a konzisztens eredmények érdekében. Ezen felül adatokat szolgáltatnak, melyekre alapozva a mérnök kollégák részletekbe menően megismerhetik a rendszer működését, elősegítve ezzel a terméktervezést, optimalizálva a tervezési folyamatokat és úgy általában javítva ezzel a minőségen.

Lépjen kapcsolatba teszt- és mérőműszerekkel foglalkozó szakértő kollégáinkkal és, akik segítségére lehetnek a megfelelő teszt-elrendezés összeállításában, elősegítve ezzel Önt az innovációban és terméke gyorsabb piacra kerülését.

Teszt & Mérőműszerekkel kapcsolatos anyagok

Alkalmazási területek és tudnivalók

Tápegységek

Asztali és rendszerbe illeszthető DC tápegységek számos alkalmazási területre, széles spektrumban variálható paraméterekkel (feszültség, áram, teljesítmény, pontosság). Egyen- és váltóáramú tápegységek néhány Wattól egészen 100 Kilowattig, DC és AC programozható eszközök, elektronikai és regeneratív terhelések, lineáris vagy kapcsoló-üzemű tápegységek.

IoT

Az ipari IoT minden ipari szegmensre hatást gyakorol, melynek köszönhetően egyre több eszköz – okostelefon, hordozható eszközök, járművek és otthoni berendezések – kapcsolódik valamilyen hálózathoz. Ipari szegmenstől és alkalmazási területtől függetlenül azonban a szenzitív I(I)oT eszközök fő ismérvei azonosak: megbízható csatlakozás, alacsony energiafogyasztás és hosszú életciklus.

Oszcilloszkópok

Ezen bizonyított technológia alkalmazása elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez legyen szó egyszerű hibakeresésről vagy részletes rendszer-analízisről. Akár a fejlesztési fázis során, akár hibakeresésnél, akár egy megfelelőségi vizsgálat elvégzésénél egy professzionális oszcilloszkóp minőségi jelintegritással, nagy bitszámmal (ENOB) és gyors jelforma-frissítéssel lehetővé teszi a tesztelt rendszer valós viselkedésének feltérképezését.

Fotonikai eszközök

A fotonika és a koherens optikai technológia széles körben segíti pl. az adatközpontok összekötését és a metró vagy egyéb nagytávolságú alkalmazások megvalósítását. A száloptikás távközlési rendszerekben és egyéb nagysebességű hálózatokban használt fotonikai integrált áramkörök (PIC) alkalmazása lehetővé teszi a rövidebb piacra kerülési időt, csökkenti a tesztköltségeket és a további új technológiák bevezetését.

Népszerű termékkategóriák

Oszcilloszkópok

Tápegységek

Digitális Multiméterek DMM

Data Acquisition DAQ

Probe Station System

Promóciók

Sale

Készletkiárusításunk! Itt találhat különleges ajánlatokat a raktárkészleten lévő termékekre: akcióink során bizonyos termékekre vagy termékcsoportokra korlátozott ideig kedvezményeket és különböző akciókat kínálunk.

  • Élvezze exkluzív ajánlatainkat
  • Növelje vásárlóerejét kedvezményekkel
  • Vásároljon kényelmesen és gyorsan online
  • Próbáljon ki valami újat

Akciós berendezések

Minősített használt berendezésekkel kapcsolatos programunk biztosítja, hogy a legjobb minőségű megoldásokat kínáljuk a legversenyképesebb áron. Ez valódi hozzáadott értéket biztosít Önnek használt berendezéseinkkel.

  • Nagy megtakarítás a listaárhoz képest
  • 23 lépéses tanúsítási minőségellenőrzés
  • 14 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Egy év garancia

Beszéljen szakértőinkkel

Nézet: Lista

1-12/1267 termék

Növekvő sorrendbe
Oldal
oldalanként