Szoftverek

Szoftveres megoldásaink a terméktervezés és a termékéletciklus-menedzsment (PLM) kihívásaira

Gyártással és kutatás-fejlesztéssel foglalkozó partnereink kihívásai és igényei elsősorban a digitalizációval, az IoT-vel, az Ipar 4.0-val, valamint a felhőszolgáltatásokkal, platformokkal, a virtuális valósággal (VR) és a mesterséges intelligenciával (AI) kapcsolatosak. Napjainkban a modern CAD- és PLM szoftvermegoldásoknak képesnek kell lenniük arra, hogy a termék vagy szolgáltatás életciklusának minden egyes lépése során a globalizált ellátási láncokon keresztül digitálisan kezeljék az összes információt és folyamatot: A megfelelő információk védett, biztonságos helyen kell, hogy legyenek tárolva, a megfelelő időben, megfelelő formában és megfelelő helyen kell, hogy rendelkezésre álljanak. Az úgynevezett integrációs platformok egységes adatmodell és egységes ontológia segítségével egyesítik a tudást és a know-how-t, támogatják az összes szakterületet, és központi információforrásként működnek. Ennek eredményeképpen a decentralizált és a telephelyek közötti együttműködés új jelentőséget kap, a szoftvermegoldásoknak meg kell felelniük ennek az igénynek.


A Computer Controls ideális partner a megfelelő szoftvermegoldás és licencmodell megtalálásában, valamint az új és meglévő szoftvereszközök kapcsolódó bevezetésében és integrálásában: megoldási tanácsadóként szerzett tapasztalatainkat és a kapcsolódó integrációs és implementációs szolgáltatásokat kínálunk, amelyek 100%-os támogatást nyújtanak Önnek az ötlet megszületésétől a projekt megvalósításán át a tényleges bevezetésig az iparágak és üzleti szektorok széles körében.

software-solutions-product-design-produktdesign-product-lifecycle-management

Támogatjuk Önt a leggyakoribb szoftvermegoldásokban és munkakörnyezetekben!

Solidworks & 3DEXPERIENCE Platform

Egy olyan együttműködő környezetnek köszönhetően, mint a 3DEXPERIENCE, összekapcsolhatja vállalkozása teljes ökoszisztémáját: embereket, ötleteket, adatokat és folyamatokat. Ezzel lehetővé téve a biztonságos, valós idejű együttműködést bármilyen eszközön. Böngésző-alapú, könnyű használat, egyszerűség és gyorsaság - kezelje a különböző szerzői rendszerekből származó összes termékadatot egyetlen, integrált környezetben!

software-solutions-altium-designer

Altium Designer & Altium 365 Platform

Az Altium Designer és az Altium 365 szoftvermegoldásokkal segítünk Önnek a hatékony munkakörnyezet megteremtésében. Segítünk Önnek a NYÁK tervezéssel kapcsolatos munkamódszereinek fejlesztésében, és támogatjuk Önt a különböző szoftver- és tervezőcsomagok széleskörű funkcióinak optimális használatában.

software-solutions-armkeil-studio-cloud

armKEIL Studio Cloud

A Keil Studio Cloud of Arm egy modern, böngésző alapú IDE Mbed fejlesztéshez, fordítóval, kódkiegészítő-, kódelemző- és hibakereső funkciókkal. Teljesen kompatibilis az Mbed OS 5 és 6, valamint az Mbed 2-vel. A használt programozási nyelv szemantikájának és a kódanalízis eredményének ismeretében tökéletes kódkiegészítést és kiemelést biztosít az Mbed projektekhez.

Software Services by Computer Controls

Tanúsított szoftverminőségi eszközöket és szakértelmet biztosítunk, csökkentjük a kritikus szoftverfejlesztési költségeket és az ütemezési kockázatot, valamint segítünk a szoftverminőség elemzésében, ellenőrzésében, a követelmények nyomon követhetőségében és a szabványoknak való megfelelésben. Szoftverszolgáltatásaink segítenek abban, hogy az új és meglévő felhasználók a lehető legtöbbet hozzák ki a szoftverekből. Ezzel elősegítve, hogy Ön már egyből tesztelt, működő NYÁK-okkal és hardverekkel dolgozhasson.

Hozzon létre áttörő innovációkat az Ön iparági területén!

software-solutions-industries-machinery-plant-construction-engineering

Ipari berendezések iparág

Digitalizálja gyártását a méretarányos méretezés érdekében!  A gép- és üzemmérnökség új technológiái lehetővé teszik a gyártók és beszállítók számára, hogy méretüktől függetlenül egyedi módon lépjenek a piacra a személyre szabott gyártási folyamatnak, a gépek rugalmasságának és üzleti agilitásnak köszönhetően, valamint a karbantartási igényeket figyelembe véve minimalizálhatják a gépek állásidejét. 

 • Egyidejűleg működő berendezések tervezése
 • Digitális berendezések folytonossága   
 • Készenléti gyártás
 • Egyszerűsített intelligens berendezések
 • Egyetlen forrásból a sebességért
software-solutions-industries-high-tec-innovation

HighTech iparág

A csúcstechnológiai iparban az innováció gyors ütemű, kiélezett és összetett. Építsen újra konfigurálható termelést, hozzon létre rugalmas értékláncokat, kapcsolja össze és irányítsa az intelligens csúcstechnológiai rendszereket, és használjon egységes munkamódszereket a tervezéstől a gyártáson át egészen a használatig!

 • Adaptív összekapcsolt rendszerek
 • Agilis privát vezeték nélküli hálózat
 • Nagy teljesítményű akkumulátor
 • Nagy teljesítményű adatközpont
 • Nagy teljesítményű elektronika
 • Nagy teljesítményű félvezető 
 • Új generációs mérnökség
software-solutions-industries-infrastructure-infrastruktur-energy-energie

Infrastruktúra, energia és alapanyagok iparág

Győzze le kihívásait egy átfogó, szervezeti egységeken, hálózatokon és értékláncokon átívelő megközelítéssel, virtuális ikertestvérek és nagyobb együttműködés révén! Mérsékelje a projektben felmerülő kockázatokat nagyobb átláthatósággal és tudatossággal, optimalizálja és maximalizálja az eszközök rendelkezésre állását, és reagáljon gyorsan a szabályozási változásokra!

 • Egyidejűleg működő berendezések tervezése
 • Mérnöki kiválóság
 • Nagy teljesítményű akkumulátor
 • Egyszerűsített intelligens berendezések
Anwendung_-_ICT_-_DataCenter

Nagy teljesítményű adatközpont-ipar

Ahhoz, hogy versenyképes legyen, ki kell használnia a digitalizációt és a áttörő technológiákat, növelnie kell a biztonságot és a költséghatékonyságot, valamint olyan ügyfélközpontú innovációkat kell bevezetnie, amelyek az optimalizált szolgáltatás révén javítják az ügyfélélményt.

 • Intelligens optikai tesztmegoldások 
 • Nagy átviteli sebesség
 • Rugalmas és kompakt kábelezési rendszerek
 • Szálfigyelés, automatizálás és hatékonyság
 • Big Data és adatelemzés

Hozzon létre áttörő innovációkat az alkalmazási területére!

service_gro__magenta

Tervezés

Gyorsítsa fel a tervezési folyamatot a mechanikai tervezés, a stílus- és formatervezés, valamint a géprendszerek tervezése területén!

ECAD_gro__magenta

Szimuláció

Gyorsítsa fel a termékfejlesztést és segítse elő az innovációt virtuális prototípusok készítésével!

Manufacturing_magenta

Gyártás

Optimalizálja gyártási folyamatait és azok végrehajtását a működési kiválóság érdekében!

Optimization_magenta

Product Lifecycle Management (PLM)

Kezelje rugalmasan az összes termékével kapcsolatos adatot az összes üzleti folyamaton keresztül a termékéletciklus-kezeléssel.

Beszéljen szakértőinkkel!

Nézet: Lista

1-12/75 termék

Növekvő sorrendbe
Oldal
oldalanként