Latest News Posts

 • Silicon Labs EFM32PG28 Microcontrollers for Low Power, High-Performance IoT Applications

  07-02-2024

  In a groundbreaking development for embedded IoT applications, the EFM32PG28 32-bit microcontroller (MCU) family from Silicon Labs has emerged as a powerful solution, showcasing compatibility with the EFR32xG28 wireless SoC platform. These MCUs, known for their software compatibility, cater to a diverse range of low power and high-performance embedded IoT applications.
  Continue Reading
 • Computer Controls bemutatja Az MDK 5.39 újdonságai

  29-01-2024

  Már elérhető: A Keil MDK v5.39 telepítője már elérhető a keil.com oldalon. Mint mindig, a Szoftverkövetéssel rendelkező Keil MDK felhasználók ingyenesen frissíthetnek a legújabb verzióra.
  Continue Reading
 • ÚJ MAGYAR SIKERSZTORI | AZ ŰR MEGHÓDÍTÁSA

  06-12-2023

  Hogyan fejlesztik a műholdakat a Computer Controls segítségével?! Csatlakozzon hozzánk egy izgalmas űrutazásra, ahol az innováció találkozik a kiváló szakmai tudással! Örömmel osztjuk meg Önökkel a legújabb sikersztorinkat: a vidóban bemutatjuk a C3S Kft. (https://c3s.hu/) legújabb magyar fejlesztésű kisműholdját, melynek tervezéséhez a SolidWorks és az Altium innovatív szoftveres technológiáját alkalmazták.
  Continue Reading
 • Altium Designer Promóció - Karácsonyi ajánlat a Computer Controls-tól!

  04-12-2023

  Olyan PCB tervező szoftvert használ jelenleg, amely nem felel meg elvárásainak? Váltson a legújabb Altium Designer-re és akár 50% kedvezménnyel vásárolhat éves licencet az első évre!
  Continue Reading
 • Ünnepelje velünk korábban a karácsonyt és élvezze a SOLIDWORKS licencek év végi árelőnyeit! 

  15-11-2023

  MEGHOSSZABBÍTVA 2023. DECEMBER 29-IG! Ünnepelje velünk korábban a karácsonyt és élvezze a SOLIDWORKS licencek év végi árelőnyeit!  Használja ki kedvezményesen az iparágvezető 3D CAD megoldás adta lehetőségeket, a SOLIDWORKS-öt és az innovatív 3DEXPERIENCE® platformot.  Válasszon a különböző lehetőségek közül: licencvásárlás, rugalmas havi előfizetés, helyi telepítés, hálózati licencek vagy felhőben skálázható licencek. Bármelyik megoldást is választja, a legjobb eszközöket kapja, beleértve a professzionális technikai támogatást is. Használja ki még idén az összes SOLIDWORKS szoftverre vonatkozó kedvezményeket és nagyszerű árakat: Vásároljon Solidworks licencet már 2 072 €-tól *.
  Continue Reading

Elem 1-5/13

Oldal