Innovációs Platform

Innovációs Platform

Ingyenesen elérhető szakmai tartalmak

Szeretnénk teljes-körű szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára. Innovációs Platformunk célja, hogy segítsen ügyfeleinknek megismerni termékeinket, valamint minél jobban kihasználni termékeink adottságait. Ezen az oldalon ingyenesen elérhető szakmai tartalmakat talál termékeinkkel kapcsolatban Ebook-ok, videók és útmutatók formájában. Korábbi webináriumunk felvételeit is itt találja, valamint kollégánk által fejlesztett útmutatót is talál szoftvereinkhez.

Válogasson kedvére, nézzen szét! Valamit hiányol? Még több kérdése akadt? Keressen minket bátran az info@ccontrols.hu e-mail címen!

"Az innováció nem csupán abból származik, hogy ösztönözzük az embereket, olyan környezetek létrehozásából származik, ahol ötleteik összekapcsolódhatnak"

/Steven Johnson/

"Az ötlet értéke abban rejlik, hogy felhasználják."

/Thomas Edison/

"Az innováció az emberek között történik. Minél jobban bevonódnak emberek a különböző témákba, minél nyitottabbak a különböző szintek egymásra, annál gyakoribb a szikra, és annál jobb innováció születik. Nem kell mást tenni, mint kitárni a kapukat és teret adni az embereknek."

/Chris Anderson/