Design-In támogatás

Design-In támogatás a tökéletes termékért

A franchise-gyártóknak nyújtott design-in támogatásunkkal meghatalmazott félvezető-forgalmazóként kísérjük Önt a design-in projekt elindításától a termékfejlesztésen át a megvalósításig és a sorozatgyártásig. Fejlesztési eszközöket, szimulációs és tesztberendezéseket, KIT készleteket kínálunk és emellett  még műszaki támogatást is nyújtunk.

Az elképzeléseit már a gyártás előtt is láthatja: mérnökeink azonnal segítenek, hogy elektronikai termékeihez megtalálja a megfelelő félvezetőket. Az általunk forgalmazott franchise félvezetőgyártóinkkal szoros együttműködésben vagyunk, így a  megfelelő mintákat is biztosítani tudjuk már a tervezési szakaszban.

Az elejétől a végéig: Design-In támogatás

  1. A piaci helyzet, az alkalmazási terület, a tervezett célcsoport és a termékkel kapcsolatos igényeik kutatása és elemzése.
  2. Ötlet és innovatív megoldások koncepció az alapvető működési elvekre: Olyan egyedi jellemzők megtalálása és kidolgozása, amelyek megkülönböztetik a termékeit a versenytársaktól.
  3. Minden kidolgozott ötletet megvizsgálunk a gazdasági, ökológiai és piacstratégiai alkalmasság szempontjából. A folyamat során tovább finomítjuk és módosítjuk őket.
  4. A kiválasztott változat részletes kidolgozása: ebben a folyamatban konstrukciós megoldási megközelítéseket dolgozunk ki, és Önnel együtt meghatározzuk a preferált tervezési változatot.
  5. Prototípusgyártás és tervezés a nagyrészt funkcionális köztes modellek megvalósításához: ebben a fázisban a termék lényegében elnyeri végleges funkcionalitását és megjelenését. Így lehetővé válik a mechanikai elemek funkcionalitásának ellenőrzése és optimalizálása.
  6. Befejezett Design-In és az adatkészletek átadása az Ön gyártása számára: a prototípusgyártás során végzett végső tesztelés befejezése után a terméke átkerülhet a sorozatgyártásba.
components-halbleiter-design-in-support-service-2

1-12/4536 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe

1-12/4536 termék

Oldal
oldalanként
Növekvő sorrendbe