News

 • Ünnepelje velünk korábban a karácsonyt és élvezze a SOLIDWORKS licencek év végi árelőnyeit! 

  15-11-2023

  Ünnepelje velünk korábban a karácsonyt és élvezze a SOLIDWORKS licencek év végi árelőnyeit!  Használja ki kedvezményesen az iparágvezető 3D CAD megoldás adta lehetőségeket, a SOLIDWORKS-öt és az innovatív 3DEXPERIENCE® platformot.  Válasszon a különböző lehetőségek közül: licencvásárlás, rugalmas havi előfizetés, helyi telepítés, hálózati licencek vagy felhőben skálázható licencek. Bármelyik megoldást is választja, a legjobb eszközöket kapja, beleértve a professzionális technikai támogatást is. Használja ki még idén az összes SOLIDWORKS szoftverre vonatkozó kedvezményeket és nagyszerű árakat: Vásároljon Solidworks licencet már 2 072 €-tól *.
  Continue Reading
 • We are a powerful union in terms of electronic engineering and (I)IoT solutions

  09-05-2022

  Computer Controls has acquired the entire HT-Eurep Group and is strengthening its market presence throughout Europe.
  Continue Reading
 • Epishine - Energiatermelő fénycellák

  15-07-2021

  Az Epishine üzleti tevékenysége a nyomtatott szerves napelemek gyártásában elért úttörő áttöréseken alapul. Megbontó folyamatlépéseik egyedülálló méretezhetőséget biztosítanak a gyártás szempontjából, és az iparágban vezető hatékonyságot biztosítanak gyenge fényviszonyok mellett is.
  Continue Reading
 • GW-INSTEK új ASR-3000 Sorozat

  14-05-2021

  Az ASR-3000 sorozat egy AC/DC tápegység, amely nagy sebességű DC feszültség állítással (100 us) rendelkezik. A sorozatnak három modellje van: ASR-3200(2kVA), ASR-3000(3kVA) és ASR-3400(akVA).
  Continue Reading
 • Új partnerkapcsolat - e-peas

  21-04-2021

  Az e-peas egyedi, kis méretű PMIC készülékei (Power Management IC) fény, hő, rezgés vagy magas frekvenciájú hullámokból gyűjtik az energiát. Az adott környezettel összhangban hatékony környezeti energiagazdálkodási megoldások állnak rendelkezésre, amelyek összegyűjtik, tárolják és optimalizálják az energiát
  Continue Reading

Elem 1-5/6

Oldal