GPE-1326

142470 HUF 27% ÁFA nélkülSzállítási költség nélkül
Raktáron
SKU
1693634399.4291
Category
Power Supplies
GPE-1326 csak 1 darabonként vásárolható

1 csatornás, 192W-os lineáris DC egyenáramú tápegység

Delivery time: approx. 4 deliverytime_w

GWInstek - GPE-1326

A GW Instek bemutatja a GPE-x323 sorozatú, nagy felbontású tápegységet a globális piacon. A GW Instek a tápegységgyártó ipar éllovasaként a legmagasabb gyártási minőség politikájához ragaszkodik, hogy biztosítsa a minőségi előnyt a versenytársakkal szemben. A GPE-x323 sorozat jellemzői a 192 és 217 watt közötti kimeneti teljesítmény, három független, szigetelt kimeneti csatorna (GPE-x323), nagy felbontás, alacsony zajszint, nagy megbízhatóság, kulcszár funkció és kompakt méret. A GPE-x323 sorozat szilárdan megalapozta a GW Instek újabb új paradigmáját a gazdaságos lineáris egyenáramú tápegységek gyártásában.
A GPE-x323 sorozat beépített digitális panelvezérlő kialakítással rendelkezik a hagyományos vezérlési módszer helyettesítésére. Ez az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a GPE-x323 sorozatú lineáris egyenáramú tápegységek hatékonyabb funkciókat biztosítsanak a felhasználók számára, beleértve a beállított nézetet és a kulcszárat, hogy felgyorsítsák a működési folyamatot. A kulcszár funkció védi a DUT-okat azáltal, hogy megakadályozza, hogy mások megváltoztassák a feszültség / áram paramétereket. Ezenkívül a kimeneti kulcsfény megkönnyíti a felhasználók számára a tápegység működési állapotának egyértelmű leolvasását.
A független kimeneti csatornák mellett a GPE-x323 sorozat automatikus követési soros és párhuzamos csatlakozási funkciót is biztosít. A soros és párhuzamos csatlakozások lehetővé teszik, hogy a tápegységek 32V/6A (párhuzamos csatlakozás) és 64V/3A (soros csatlakozás) kimenetet adjanak ki. A GPE-2323 / GPE-3323 / GPE-4323 modellek CH1 és CH2-ja működteti a soros és párhuzamos kapcsolási funkciót.
A GPE-x323 sorozat biztosítja a Kimenet be/ki funkciót, hogy megakadályozza a DUT-ok szükségtelen károsodását az előkimenet által okozott felesleges károkat, amikor a DUT-ot tápegységgel csatlakoztatják. A felhasználóknak előre be kell állítaniuk a feszültség- és áramparamétereket, és biztosítaniuk kell, hogy minden csatlakozás helyes legyen. Ezután az előlapon található kézi vezérléssel a felhasználók aktiválhatják a Kimenet be/ki kapcsolást.

Főbb jellemzők:
- 1 / 2 / 3 / 4 független, elszigetelt kimenet.
- 4,3 hüvelykes LCD kijelző
- Beállítás és visszaolvasás felbontása 100mV / 10mA (*1)
- Kimenet ON/OFF
- Analóg vezérlés (távoli I/O) a kimenet ON / OFF-hoz
- Set View funkció az eredeti V / I beállítás ellenőrzésére a kimenet bekapcsolása során
- Kulcszár funkció
- Soros és párhuzamos működés követése
- Intelligens hűtőventilátor, amely alacsony zajszintet ér el
- Opcionális európai jack típusú terminál


Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
GPE-1326
További információ
CategoryPower Supplies
BipolarNem 
Output TypeDC
regenerativeNem 
SenseNem 
MárkaGWinstek
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
DS_GPE-X323_E
Típus: pdf
Méret: 458.53 kB